Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Σεμινάριο «Ασφάλεια & Χρήση Εκρηκτικών σε Λατομεία από την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

undefined

 

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) σε συνεργασία με τους Michanikos Online & Engineering Webinars διοργανώνει το σεμινάριο «ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΧΡΗΣΗ ΕΚΡΗΚΤΙΚΩΝ ΣΕ ΛΑΤΟΜΕΙΑ».

Σκοπός του σεμιναρίου είναι επιμόρφωση των συμμετεχόντων για τις απαιτήσεις της νομοθεσίας και των κανονισμών, καθώς και τις πρακτικές διαδικασίες ασφαλούς εξόρυξης με χρήση μηχανικών μέσων αλλά και εκρηκτικών, εντός λατομικών χώρων.

Σε ποιους απευθύνεται;

Σε σπουδαστές, φοιτητές, απόφοιτους των σχολών Μηχανικών Ορυκτών Πόρων & Μεταλλειολόγων Μηχανικών, καθώς και εργαζόμενους & στελέχη που απασχολούνται σε λατομικές επιχειρήσεις οι οποίοι θέλουν να ξεκινήσουν ή μόλις έχουν ξεκινήσει τη δραστηριότητα τους στον τομέα.

Σε συναδέλφους μηχανικούς διαφόρων ειδικοτήτων (πχ Πολιτικοί Μηχανικοί, Τοπογράφοι, Μηχανολόγοι κλπ) που ενδιαφέρονται για το αντικείμενο.

undefined

Εισηγητές: Λεωνίδας Καζάκος, Χρήστος Γράβαλος

Ώρες Διεξαγωγής: 17:00-20:00

Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 01 – 02 Νοεμβρίου

Δηλώστε συμμετοχή εδώ:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο