Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Σεμινάρια Σεπτεμβρίου- Οκτωβρίου με την υπηρεσία early entry!

undefined

 

 

Μελετήστε το Πρόγραμμα Σεμιναρίων Γ’  Τετραμήνου του Φορέα μας και επωφεληθείτε της έκπτωσης έως και 20%, έως και τις 03 Σεπτεμβρίου, με την υπηρεσία Early Entry.

Ανταποκρινόμενοι στην ανάγκη της σύγχρονης επιχειρηματικής κοινότητας σχεδιάσαμε ένα Νέο Πρόγραμμα Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων για το Γ΄ Τετράμηνο 2018 με 100 σεμινάρια σε ποικίλες θεματικές ενότητες όπως Ποιότητα, GDPR & DPO, Περιβάλλον- Ενέργεια, Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία, Ασφάλεια Τροφίμων, Έργα και Κατασκευές, Τουρισμός και Ξενοδοχεία, Επιχειρηματική Βελτίωση, Τεχνικές Δεξιότητες. 

Σε αυτό το Πρόγραμμα σχεδιάσαμε και παρέχουμε επίσης Νέα Σεμινάρια τα οποία έρχονται να ενδυναμώσουν το Σύγχρονο Στέλεχος Επιχείρησης στα Συστήματα Ασφάλειας Τροφίμων σύμφωνα με το Νέο Πρότυπο ISO 22000:2018, Yγείας και Ασφάλειας στην Εργασία σύμφωνα με το Νέο Πρότυπο ISO 45001:2018, καθώς και στον Ελληνικό Κώδικα Βιωσιμότητας (Συμμόρφωση, Εφαρμογή και Επαλήθευση). 

Βρείτε το Πρόγραμμα Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων του Γ’ Τετραμήνου 2018 στην ιστοσελίδα της TÜV HELLAS (TÜV NORD) https://www.tuv-nord.com/gr/el/ekpaideysi/programma-seminarion-g-tetraminoy-2018/ 

Δηλώστε συμμετοχή και Εξασφαλίστε άμεσα τη θέση σας: https://www.tuv-nord.com/gr/el/ekpaideysi/aitisi-eggrafis-ekpaideysi/ 

PR agency: Γιώτα Χουλιαρά       Βίκυ Λευθεριώτη

CONCEPT Communication         CONCEPT Communication 

Strategies                                Strategies       

+30 210 8025662                    +30 210 8025662        

yhouliara@conceptcom.gr          vleftherioti@conceptcom.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο