Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Κυκλάδων, πραγματοποιήθηκαν δύο Ημερίδες

undefined

 

 

Τις Ημερίδες, που πραγματοποιήθηκαν στις 03 και 04 Ιουνίου, παρακολούθησαν περισσότερα από 2.000 Μέλη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, τα οποία συμμετείχαν ενεργά στην παρουσίαση της Εισηγήτριας κ. Μαρίας Λιοντάκη, στέλεχος της TÜV HELLAS (TÜV NORD), με 20ετή εμπειρία στο σχεδιασμό και την εφαρμογή συστημάτων ποιότητας και κυρίως ασφάλειας τροφίμων και περιβαλλοντικής διαχείρισης στον ξενοδοχειακό κλάδο διαχείρισης στον τομέα του Τουρισμού. 

Στα πλαίσια των ενημερώσεων, παρουσιάστηκαν οι επιπλέον απαιτήσεις που προκύπτουν για τη λειτουργία των ξενοδοχειακών μονάδων εν μέσω πανδημίας COVID-19. 

undefined

Παράλληλα, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στο νέο πλαίσιο που διαμορφώνεται από τις κατευθυντήριες οδηγίες των Αρμοδίων Εθνικών, Ευρωπαϊκών  και Διεθνών Φορέων Υγείας και των λοιπών εμπλεκομένων μερών. 

Οι βασικές ενότητες του σεμιναρίου ήταν:

–  οδηγίες και κανονισμοί, 

–  θεσμικό πλαίσιο στον Τουρισμό,

–  ανασχεδιασμός διαδικασιών λειτουργίας 

με έμφαση στα προληπτικά μέτρα των  παρακάτω τμημάτων: 

  • Υποδοχή
  • Επισιτιστικά τμήματα
  • Οροφοκομία
  • Τεχνική υπηρεσία 

Επίσης δόθηκε έμφαση στη διαχείριση ενδεχόμενης εμφάνισης κρούσματος σε πελάτες και προσωπικό των ξενοδοχειακών μονάδων. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο