Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Risk management: To πιο επιτυχημένο σεμινάριο της TÜV HELLAS (TÜV NORD) μετράει περισσότερο από 6 χρόνια μοναδικής & ανοδικής πορείας!

undefined

 

 

Έχοντας υλοποιήσει 90 & πλέον σεμινάρια με περισσότερους από 1.800 συμμετέχοντες οι οποίοι στηρίζονται στην τεχνογνωσία & την εξειδίκευση των εκπαιδευτών της TÜV HELLAS, το σεμινάριο “RISK MANAGEMENT” είναι σε θέση να καλύψει τις απαιτήσεις όλων των Στελεχών που ασχολούνται με το αντικείμενο του ρίσκου σε κάθε κλάδο της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Για την επιτυχημένη πορεία του σεμιναρίου ο κ. Νέστορας Παπαρούπας, Εισηγητής & Risk Product Manager έχει τονίσει σχετικά:

«Όταν ξεκινήσαμε τον σχεδιασμό του σεμιναρίου για το Risk Management, είχαμε ως βασικό μέλημα να δημιουργήσουμε ένα ολοκληρωμένο σεμινάριο, μοναδικό στο είδος του, με περιεχόμενο που συναντάται στα κορυφαία σεμινάρια στην Ελλάδα & στο εξωτερικό.

Σήμερα είμαστε σε θέση να μπορούμε να παρέχουμε ένα από τα κορυφαία σεμινάρια που υλοποιήθηκαν ποτέ στην Ελλάδα, σε ένα απολύτως προσβάσιμο κόστος για τα στελέχη όλων των επιχειρήσεων που ενδιαφέρονται να αξιοποιήσουν την διαχείριση του επιχειρηματικού ρίσκου προς όφελός τους.»

Μη χάσετε το επόμενο προγραμματισμένο σεμινάριο στις 07 – 08 Ιουλίου 2022:

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο