Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Risk και Crisis Leadership Meeting από την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

 

undefined

 

Εκπαιδευτικό Συνέδριο με θέμα τη διαχείριση του ρίσκου και την αντιμετώπιση των κρίσεων από τις επιχειρήσεις πραγματοποιεί στις 23-24 Σεπτεμβρίου η TÜV HELLAS (TÜV NORD) με τη συμμετοχή κορυφαίων στελεχών της αγοράς. 

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, θα αναλυθούν σε βάθος μια σειρά από θεματικές, όπως η αποτελεσματική αντιμετώπιση των ρίσκων και κρίσεων, καθώς και η σύνδεση του Risk & Crisis Management με τη βιώσιμη ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Επιπλέον, θα παρουσιαστούν και θα σχολιαστούν παραδείγματα σχετικά με πρόσφατες εταιρικές κρίσεις οι οποίες απασχόλησαν την κοινή γνώμη. 

Το εν λόγω συνέδριο, απευθύνεται σε κορυφαία στελέχη εταιρειών που έχουν την αρμοδιότητα για την έγκριση του Risk & Crisis Management Plan. Στόχος είναι η παροχή προστιθέμενης αξίας που θα βοηθήσει στην πληρέστερη κατανόηση των εταιρικών ρίσκων και στην αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των κρίσεων.   

Εισηγητής του συνεδρίου της είναι ο κ. Νέστορας Παπαρούπας, Risk & Crisis  Product Manager TÜV HELLAS (TÜV NORD). Στη συνάντηση παρεμβαίνουν οι κ.κ. Γιάννης Παπάζογλου, Corporate Communications Manager at Fraport Greece, Crisis Management Expert και Δημήτρης Πεφάνης, Διευθυντής Οικονομικού και Επιχειρηματικού Περιεχομένου, DPG Group of Companies. 

undefined

Αναλυτικά τα αντικείμενα που θα καλυφθούν στο πλαίσιο του σεμιναρίου είναι: 

 • Τι είναι το επιχειρηματικό ρίσκο
 • Διαφοροποίηση μεταξύ κινδύνου και ρίσκου
 • Το Risk Appetite και η επίδρασή του στη χάραξη της Στρατηγικής
 • Risk Capacity, Risk Tolerance, Risk Targets
 • Risk Management Case Studies/ Workshop (Βασισμένοσερεαλιστικόσενάριο)
 • Τι είναι η κρίση;
 • Διαφοροποίηση μεταξύ περιστατικών και κρίσεων
 • Η επικοινωνία κατά την κρίση – βέλτιστες πρακτικές και κοινά σφάλματα
 • Αντιμέτωποι με φήμες ή κακόβουλα μέσα ενημέρωσης
 • Κρίση & Κοινωνικά Δίκτυα
 • Crisis Management Case Studies/Workshop (Βασισμένο σε ρεαλιστικό σενάριο)

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο EverEden Beach Resort (47ο χλμ Λεωφόρου Αθηνών-Σουνίου, Ανάβυσσος) από τις 9:30 το πρωί έως τις 17:30 το απόγευμα στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου 2021, ενώ το  κόστος του μπορεί να καλυφθεί από τον λογαριασμό ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ. Επιπλέον, κατά τη διάρκειά του θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και προστασίας από τον covid-19. 

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο https://bit.ly/2YaDJat

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο