Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Πρώτη Πανελλήνια Πιστοποίηση Εταιρίας Μεταφοράς Επιβατών, σύμφωνα με το πρότυπο ISO 390012012, στην MAROULIS TRAVEL

undefined

 

Ο Φορέας Επιθεώρησης και Πιστοποίησης TÜV HELLAS (TÜV NORD) απένειμε στη MAROULIS TRAVEL διαπιστευμένη πιστοποίηση σύμφωνα με το πρότυπο ISO 39001:2012, για το Σύστημα Διαχείρισης Οδικής Ασφάλειας που εφαρμόζει η εταιρία, μετά τη διενέργεια των απαιτούμενων επιθεωρήσεων. Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) αποτελεί τον πρώτο διαπιστευμένο και τον μοναδικό Φορέα Πιστοποίησης στην Ελλάδα με την απαιτούμενη τεχνογνωσία σε θέματα Πιστοποίησης Συστημάτων Οδικής Ασφάλειας.

undefined

Το Σύστημα Διαχείρισης Οδικής Ασφάλειας που εφαρμόζει η MAROULIS TRAVEL εστιάζει κυρίως στην αναγνώριση και αντιμετώπιση των κινδύνων στην οδική μεταφορά καθώς και στην εφαρμογή της Πολιτικής και των διαδικασιών Οδικής Ασφάλειας, με σκοπό την εξάλειψη κάθε είδους Οδικού συμβάντος που θα αφορούσε είτε το προσωπικό της εταιρίας, είτε τους επιβάτες που επιλέγουν τον στόλο της εταιρείας για τις μετακινήσεις τους.

Με την Πιστοποίηση του Συστήματος Διαχείρισης Οδικής Ασφάλειας που εφαρμόζει η MAROULIS TRAVELαποδεικνύει τη δεδομένη πρωτοπορία και εξειδίκευσή της σε θέματα διαχείρισης της Οδικής Ασφάλειας, καθώς είναι η πρώτη εταιρία μεταφοράς επιβατών στην Ελλάδα που πιστοποιείται με βάση το πρότυπο ISO 39001:2012.

 

undefined

Από Αριστερά: Νέστορας Παπαρούπας Product Manager Certification Division TÜV HELLAS (TÜV NORD), Βασίλης Μαρούλης Γενικός Διευθυντής MAROULIS TRAVEL, Λίλη Μυλωνά Marketing and Sales Director TÜV HELLAS (TÜV NORD), Σάββας Πελτέκης Γενικός Διευθυντής TÜV HELLAS (TÜV NORD), Σπύρος Μαρούλης Γενικός Διευθυντής MAROULIS TRAVEL

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο