Τα νέα των μελών μας

TÜV Hellas (TÜV Nord): “Πράξεις Ποιότητας” στο Πανεπιστήμιο Πειραιά

undefined

 

Ο Φορέας Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης TÜHELLAS (TÜVNORD) στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης «Πράξεις Ποιότητας», υποστήριξε το φετινό πρόγραμμα Ημέρες Ποιότητας που διοργανώνει το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων – Ολικής Ποιότητας, του Τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά, με την υλοποίηση 2ήμερου Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου, στο κεντρικό αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Πειραιά, με θέμα «Basic Auditing Principles for Management Systems develope din accordance with the ISO 9001:2015 Standard». 

Εισηγήτρια του διήμερου σεμιναρίου ήταν η Μαρία Πιτσίκα, Development Manager της TÜHELLAS (TÜVNORD) με κεντρικό θεματικό άξονα τη δομή του Προτύπου ISO 9001:2015 και τις τεχνικές επιθεώρησης ενώ αναλύθηκαν επίσης θέματα εφαρμογής των νέων απαιτήσεων του  ISO 9001:2015.

Η κ. Μαρία Πιτσίκα παρουσίασε επίσης τη νέα έκδοση του ISO 9001:2015 στο συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των Ημερών Ποιότητας του Πανεπιστημίου Πειραιά, παρουσία διεθνών ομιλητών, επιχειρηματιών & μεταπτυχιακών φοιτητών. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο συνέδριο, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο της Ακρόπολης στις 17 Μαΐου, συμμετείχαν διακεκριμένοι διεθνείς ομιλητές μεταξύ των οποίων και ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Minho της Πορτογαλίας, Paulo Sampaio. 

undefined

Οι «Ημέρες Ποιότητας» αποτελούν μια πρωτοβουλία του Μεταπτυχιακού Προγράμματος MBA TQM International του Πανεπιστημίου Πειραιώς με στόχο την ενημέρωση της επιστημονικής κοινότητας για τις εξελίξεις και τις προοπτικές της Ποιότητας στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας. 

Ο Φορέας Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης TÜHELLAS (TÜNORD) αναγνωρίζοντας τη σημασία του ανθρώπινου παράγοντα στον τομέα της Ποιότητας, βρίσκεται σε μια διαρκή αναζήτηση μεθόδων υποστήριξης των φοιτητών του κλάδου ως αυριανών επαγγελματιών του χώρου. Σε αυτό το πλαίσιο, προσφέρει στήριξη στα Ελληνικά Δημόσια Εκπαιδευτικά Ιδρύματα καθώς και στα εξειδικευμένα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο