Τα νέα των μελών μας

TUV HELLAS (TUV NORD): Πολλαπλή Πιστοποίηση για το KYLLINI BEACH RESORT

undefined

 

Ο Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης TÜHELLAS (TÜNORD) πιστοποίησε το KYLLINI BEACH RESORT σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 για την Παροχή Ξενοδοχειακών Υπηρεσιών και ISO 22000:2005 για την Παραλαβή, Προετοιμασία, Παραγωγή και παράθεση εδεσμάτων από την κεντρική κουζίνα του ξενοδοχείου. Ακόμη, το KYLLINI BEACH RESORT κατανοώντας την αναγκαιότητα για τη μέγιστη παροχή ασφάλειας των παιδιών στο χώρο της παιδικής χαράς κάλεσε τους επιθεωρητές της TÜHELLAS (TÜNORDπροκειμένου να επιθεωρήσουν την εγκατάσταση με στόχο την απρόσκοπτη και ασφαλή λειτουργία της.

undefined

Η πιστοποίηση βάσει του συστήματος ISO 9001 εξασφαλίζει στο KYLLINI BEACH RESORT την ικανοποίηση των αναγκών και των απαιτήσεων των πελατών του, μέσα από τη συνεχή βελτίωση των διεργασιών του. Παράλληλα, με την εφαρμογή του προτύπου ISO 14001 επιτυγχάνεται η περιβαλλοντική διαχείριση και η συμμόρφωσή του ξενοδοχείου με την ισχύουσα νομοθεσία. Με την εφαρμογή του προτύπου ISO 22000 το KYLLINI BEACH RESORT βασίζεται στην προληπτική διαχείριση των θεμάτων ασφάλειας των τροφίμων. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο