Τα νέα των μελών μας

TÜV Hellas (TÜV NORD): Πιστοποίηση τύπου ανελκυστήρα στην Κίνα από την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

undefined

 

H TÜV Hellas (TÜNORD) ολοκλήρωσε με επιτυχία την πιστοποίηση ενός τύπου ανελκυστήρα της εταιρείας DIAO Elevator, στην Κίνα, σύμφωνα με τη νέα Ευρωπαϊκή Οδηγία ανελκυστήρων 2014/33/ΕΕ. Με βάση αυτή την πιστοποίηση του Φορέα μας η εταιρεία έχει πλέον τη δυνατότητα να εξάγει τον ανελκυστήρα στην Ευρώπη και διεθνώς.

Η πιστοποίηση περιελάμβανε αξιολόγηση του τεχνικού φακέλου σχεδιασμού του ανελκυστήρα και δοκιμές του πρότυπου ανελκυστήρα από επιθεωρητή της TÜV HELLAS (TÜV NORD) στον πύργο δοκιμών στο εργοστάσιο της εταιρείας στην πόλη Suzhou, 100 χιλιόμετρα από τη Σαγκάη.

Η επιλογή του Φορέα μας ανάμεσα από πολλούς Ευρωπαϊκούς φορείς πιστοποίησης που δραστηριοποιούνται στην Άπω Ανατολή αποδεικνύει για μια ακόμη φορά την αναγνωρισιμότητα του ονόματος, του σήματος, της αξιοπιστίας και της εμπειρίας της TÜV HELLAS (TÜV NORD) όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς.

Η δραστηριοποίηση της TÜV HELLAS (TÜV NORD) στο εξωτερικό είναι συνεχώς αυξανόμενη βασιζόμενη στην ποιότητα των υπηρεσιών και την εμπειρία των στελεχών του Φορέα, γεγονός που επιβραβεύεται από τις διεθνείς αγορές. Μόλις το 2015 ο Φορέας πραγματοποίησε ρεκόρ τζίρου με πάνω από 2εκ.€ στο εξωτερικό με παρεχόμενες υπηρεσίες στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή αλλά και Αφρική.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο