Τα νέα των μελών μας

TÜV Hellas (TÜV Nord): Πιστοποίηση των Παιδικών Χαρών του Δήμου Ηρακλείου Κρήτης από την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

undefined

 

Ο Φορέας Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης TÜV HELLAS (TÜV NORD) ανέλαβε το έργο Επιθεώρησης και Πιστοποίησης των Παιδικών Χαρών του Δήμου Ηρακλείου Κρήτης. Με γνώμονα την ασφάλεια των παιδιών, η συνεργασία του Φορέα με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ηρακλείου και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Γιάννη Αναστασάκη, περιλαμβάνει την αναβάθμιση περισσότερων από πενήντα παιδικών χαρών, με σκοπό τη συμμόρφωση αυτών με τις νέες προδιαγραφές και τα πρότυπα ασφαλείας.

Το έργο της αναβάθμισης εκτείνεται χρονικά σε δύο φάσεις: Στην αρχική επιθεώρηση των παιδικών χαρών με την ταυτόχρονη σύνταξη φύλλων ελέγχου και στην επαναληπτική επιθεώρηση αυτών, μετά την ολοκλήρωση των παρεμβάσεων του Δήμου, προκειμένου να εκδοθούν τα Πιστοποιητικά Συμμόρφωσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τα στοιχεία του Δήμου Ηρακλείου καμία παιδική χαρά δεν είχε πιστοποιηθεί από το 2009. Στο πλαίσιο αυτό, η δημοτική αρχή ανέλαβε την πρωτοβουλία για τη δρομολόγηση του έργου επιθεωρήσεων και τη διενέργεια των απαιτούμενων ελέγχων, καθώς το πρώτο μέλημα όλων είναι η προστασία και η ασφάλεια των παιδιών.

undefined

Ο Φορέας TÜV HELLAS (TÜV NORD) διαθέτει τεράστια εμπειρία στον τομέα Επιθεώρησης και Πιστοποίησης Παιδικών Χαρών καθώς μέχρι σήμερα έχει διεξάγει ελέγχους σε περισσότερες από 1.500 παιδικές χαρές σε ολόκληρη την Ελλάδα, έχοντας πραγματοποιήσει 220 Πιστοποιήσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα και ακόμα 100 δήμους.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο