Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Πιστοποίηση των FRIDAY’S κατά ISO 22000:2005

undefined

 

Η δημοφιλής αλυσίδα εστιατορίων TGI Fridaysαποδίδει ιδιαίτερη σημασία σε θέματα Ασφάλειας Τροφίμων, γεγονός που επισφραγίζεται από την πιστοποίηση με βάση το πρότυπο ISO 22000:2005 από την TÜHELLAS (TÜNORD), για την Παροχή Ολοκληρωμένων Υπηρεσιών Εστίασης. Η διαχείριση του συστήματος ISO 22000:2005 εφαρμόζεται σε σύνολο οκτώ (8) καταστημάτων που λειτουργεί η TGI Fridays στην Ελλάδα, για τις διαδικασίες της Προετοιμασίας και Διάθεσης Κρύων, Ζεστών Γευμάτων & Ποτών, εντός των Εγκαταστάσεων των καταστημάτων.

undefined

Με γεύσεις που έχουν αγαπηθεί από πολλούς Έλληνες, η TGI Fridays επιδιώκει να διασφαλίζει συνεχώς άριστη ποιότητα και γεύση με γνώμονα την ασφάλεια του καταναλωτή. Αυτό, αντικατοπτρίζεται μέσα από τις τεχνολογίες και διαδικασίες που αξιοποιεί για να το επιτύχει, όπως η  συστηματική εκπαίδευση του προσωπικού σε θέματα Διαχείρισης Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων, η αυστηρή επιλογή των προμηθευτών και οι συνεχής έλεγχοι που πραγματοποιούνται  κατά την προετοιμασία και διάθεση των τροφίμων.

 

TGI Fridays™

Η Ιστορία των TGI Fridays™ ξεκινά στις 15 Μαρτίου 1965, οπότε ο Ο Alan Stillman άνοιξε το πρώτο εστιατόριο της δημοφιλούς αλυσίδας στη γωνία των First Avenue και 63rd Street στη Νέα Υόρκη. Τα TGI Fridays™ έρχονται στην Ελλάδα το 1997 και το πρώτο εστιατόριο ανοίγει στο Κεφαλάρι. Η επιτυχία τους στην Ελλάδα υπήρξε τόσο μεγάλη που το 2000 ανακηρύσσονται Καλύτεροι Operator διεθνώς ανάμεσα σε 60 χώρες, μία διάκριση που θα αποσπάσουν για δεύτερη συνεχή χρονιά το 2001. Το 2005 ανοίγει τις πόρτες του το πρώτο εστιατόριο TGI Fridays™ στη Θεσσαλονίκη, ενώ την ίδια χρονιά, τα TGI Fridays™ ανακηρύσσονται «Retailer of the year» στα Retail Awards στην κατηγορία εστίασης. Σήμερα, η αλυσίδα λειτουργεί στην Ελλάδα 8 καταστήματα.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο