Η δημοφιλής αλυσίδα εστιατορίων TGI Fridays™ αποδίδει ιδιαίτερη σημασία σε θέματα Ασφάλειας Τροφίμων, γεγονός που επισφραγίζεται από την πιστοποίηση με βάση το πρότυπο ISO 22000:2005 από την TÜV HELLAS (TÜV NORD), για την Παροχή Ολοκληρωμένων Υπηρεσιών Εστίασης. Η διαχείριση του συστήματος ISO 22000:2005 εφαρμόζεται σε σύνολο οκτώ (8) καταστημάτων που λειτουργεί η TGI Fridays™ στην Ελλάδα, για τις διαδικασίες της Προετοιμασίας και Διάθεσης Κρύων, Ζεστών Γευμάτων & Ποτών, εντός των Εγκαταστάσεων των καταστημάτων.
Με γεύσεις που έχουν αγαπηθεί από πολλούς Έλληνες, η TGI Fridays™ επιδιώκει να διασφαλίζει συνεχώς άριστη ποιότητα και γεύση με γνώμονα την ασφάλεια του καταναλωτή. Αυτό, αντικατοπτρίζεται μέσα από τις τεχνολογίες και διαδικασίες που αξιοποιεί για να το επιτύχει, όπως η συστηματική εκπαίδευση του προσωπικού σε θέματα Διαχείρισης Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων, η αυστηρή επιλογή των προμηθευτών και οι συνεχής έλεγχοι που πραγματοποιούνται κατά την προετοιμασία και διάθεση των τροφίμων.
TGI Fridays™
Η Ιστορία των TGI Fridays™ ξεκινά στις 15 Μαρτίου 1965, οπότε ο Ο Alan Stillman άνοιξε το πρώτο εστιατόριο της δημοφιλούς αλυσίδας στη γωνία των First Avenue και 63rd Street στη Νέα Υόρκη. Τα TGI Fridays™ έρχονται στην Ελλάδα το 1997 και το πρώτο εστιατόριο ανοίγει στο Κεφαλάρι. Η επιτυχία τους στην Ελλάδα υπήρξε τόσο μεγάλη που το 2000 ανακηρύσσονται Καλύτεροι Operator διεθνώς ανάμεσα σε 60 χώρες, μία διάκριση που θα αποσπάσουν για δεύτερη συνεχή χρονιά το 2001. Το 2005 ανοίγει τις πόρτες του το πρώτο εστιατόριο TGI Fridays™ στη Θεσσαλονίκη, ενώ την ίδια χρονιά, τα TGI Fridays™ ανακηρύσσονται «Retailer of the year» στα Retail Awards στην κατηγορία εστίασης. Σήμερα, η αλυσίδα λειτουργεί στην Ελλάδα 8 καταστήματα.