Τα νέα των μελών μας

TÜV Hellas: (TÜV NORD): Πιστοποίηση της «ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Α.Ε.», σύμφωνα με το Πρότυπο Οδικής Ασφάλειας ISO 39001:20

undefined

 

Ο Οργανισμός Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Eκπαίδευσης TÜV HELLAS (TÜV NORD) απένειμε στην εταιρία ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΕ διαπιστευμένη πιστοποίηση σύμφωνα με το πρότυπο ISO 39001:2012, για το Σύστημα Διαχείρισης Οδικής Ασφάλειας της εταιρίας, μετά τη διενέργεια των απαιτούμενων επιθεωρήσεων.  Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) αποτελεί τον μοναδικό Φορέα Πιστοποίησης στην Ελλάδα με την απαιτούμενη τεχνογνωσία σε θέματα Πιστοποίησης Συστημάτων Οδικής Ασφάλειας και είναι ο πρώτος διαπιστευμένος Φορέας της χώρας στο πρότυπο ISO 39001:2012 καθώς και ένας από τους πρώτους σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Με την Πιστοποίηση του Συστήματος Οδικής Ασφάλειας που εφαρμόζει η εταιρία ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Α.Ε. αποδεικνύει την δεδομένη πρωτοπορία και εξειδίκευσή της σε θέματα διαχείρισης της Οδικής Ασφάλειας. Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Α.Ε. αναγνωρίζει πως ένας από τους κύριους μοχλούς για την παροχή των υπηρεσιών της είναι ο οδηγός και το όχημά του. Το Σύστημα Οδικής Ασφάλειας αφορά τους οδηγούς και τον διαγραμμισμένο στόλο της εταιρίας και εστιάζει κυρίως στην εφαρμογή της Πολιτικής και των διαδικασιών Οδικής Ασφάλειας, με σκοπό την εξάλειψη κάθε είδους Οδικού συμβάντος που θα αφορούσε είτε το προσωπικό της εταιρίας, είτε τους λοιπούς χρήστες του δρόμου που επηρεάζονται από τις δραστηριότητες της. 

undefined

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Α.Ε.

Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Α.Ε. έχει αναλάβει για λογαριασμό του Παραχωρησιούχου τη διαχείριση κυκλοφορίας και οδικής ασφάλειας, τη συντήρηση ρουτίνας και τη συλλογή διοδίων. Με περίπου 450 άτομα προσωπικό κατά μήκος 202 χιλιομέτρων, ανάμεσα στα οποία υπάλληλοι  περιπολίας, ομάδες επέμβασης και προσωπικό τεχνικής συντήρησης, με περίπου 145 οδηγούς και 35 οχήματα και 20 μηχανήματα έργου διαφόρων κατηγοριών, σε συνεργασία με εξειδικευμένους υπεργολάβους (οδική βοήθεια ελαφρών και βαρέων οχημάτων, εξειδικευμένους συντηρητές, κλπ.), καθώς και τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης (Τροχαία και Πυροσβεστική), βρίσκεται σε διαρκή ετοιμότητα (24 ώρες την ημέρα και 365 ημέρες το χρόνο) για την παροχή οδικής βοήθειας στους διερχόμενους οδηγούς σε περίπτωση συμβάντος, καθώς και για την εξασφάλιση υψηλού επιπέδου διορθωτικής και προληπτικής συντήρησης του αυτοκινητοδρόμου και του εξοπλισμού του. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο