Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Πιστοποίηση Σχολής Ναυτικών Δοκίμων

undefined

 

Ο Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης TÜV HELLAS (TÜV NORD) πιστοποίησε τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων (Σ.Ν.Δ.), και συγκεκριμένα τον Τομέα Ναυπηγικής και Ναυτικής Μηχανολογίας, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Προτύπου Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001. Η απονομή του πιστοποιητικού έγινε σε ειδική εκδήλωση παρουσία του Διοικητή Υποναύαρχου Γ. Λεβέντη Π.Ν., του Υποδιοικητή Αρχιπλοίαρχου Γ. Πελεκανάκη Π.Ν. και του Διευθυντή Ναυτικής Εκπαίδευσης Πλοίαρχου Ρ. Σαλβετά Π.Ν., ενώ από το πολιτικό προσωπικό παρευρέθησαν ο Καθηγητής Ηλίας Υφαντής και ο Λέκτορας Γιάννης Κατσάνης. Το πιστοποιητικό απένειμε ο Διευθύνων Σύμβουλος της TÜV HELLAS (TÜV NORD) Σάββας Πελτέκης.

 undefined

Η εφαρμογή του ανωτέρω Συστήματος Διαχείρισης από τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων (Σ.Ν.Δ.) επιβεβαιώνει τη λειτουργία της βάσει των δομών του προτύπου αλλά και τη συνεχή βελτίωσή της στον Σχεδιασμό, την Ανάπτυξη και τη Διαχείριση Προπτυχιακών και Μεταπτυχιακών Σπουδών, Επιμορφωτικών Προγραμμάτων (Συμβατικών ή/και Διαδικτυακών) και Ερευνητικών Έργων.

 undefined

H Σχολή Ναυτικών Δοκίμων (Σ.Ν.Δ.) είναι Ανώτατο Στρατιωτικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΑΣΕΙ) και παρέχει ακαδημαϊκή και ναυτική εκπαίδευση πανεπιστημιακού επιπέδου. Από την ίδρυσή της, το 1845, εκπαιδεύει και καλλιεργεί, σωματικά και πνευματικά, τους Ναυτικούς Δοκίμους, μελλοντικούς Αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού. Να σημειωθεί ότι ολόκληρη η σχολή έχει πιστοποιηθεί από την Ανεξάρτητη Αρχή Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση (ΑΔΙΠ) και αποτελεί το πρώτο Ανώτατο Στρατιωτικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα που πιστοποιήθηκε από την Αρχή αυτή.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο