Τα νέα των μελών μας

TÜV Hellas (TÜV NORD): Πιστοποίηση Ποιότητας για την TELEKOM ROMANIA με βάση το πρότυπο ISO 22301:2012

undefined

 

Ο Φορέας Επιθεώρησης και Πιστοποίησης TÜV HELLAS (TÜV NORD) επεκτείνει τη δραστηριότητά του στο εξωτερικό αναλαμβάνοντας την πιστοποίηση της Telekom Romania σύμφωνα με το πρότυπο Επιχειρησιακής Συνέχειας ISO 22301:2012 (Societal Security – Business Continuity Management Systems).Το πιστοποιητικό απονεμήθηκε και στις δύο εταιρείες τηλεπικοινωνιών Telekom Romania Communications και Telekom Romania Mobile Communications, για το σύνολο των εργασιών και συγκεκριμένα για τα προϊόντα και υπηρεσίες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, Ίντερνετ και Δεδομένων, Φωνής, υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας, ΒΡΟ και ITC υπηρεσίες οι οποίες παρέχονται από την Telekom Romania στο πελατολόγιο της, επιχειρήσεις και καταναλωτές μέσα από όλο το δίκτυο πωλήσεων και σημείων εξυπηρέτησης.

Με την πιστοποίηση της η Telekom Romania εξασφαλίζει τη συνεχή λειτουργία της και προστασία έναντι έκτακτων συνθηκών όπως μια σοβαρή φυσική καταστροφή, προστατεύει το προσωπικό, διατηρεί τη φήμη της και εξασφαλίζει την ικανότητα να συνεχίζει να λειτουργεί και να εμπορεύεται.

Η υλοποίηση των εργασιών από Έλληνες επιθεωρητές της TÜV HELLAS (TÜV NORD) αποδεικνύει στην πράξη το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας του ελληνικού φορέα και την απαιτούμενη εμπειρία που διαθέτει στην υλοποίηση μεγάλων έργων εντός και εκτός Ελλάδος. Παράλληλα, επιβραβεύει τη στρατηγική κατεύθυνση του Φορέα για ανάληψη σημαντικών έργων στο εξωτερικό.

undefined

Οι εταιρείες

Η Telekom Romania είναι μια νέα και δυναμική εταιρεία τηλεπικοινωνιών, η οποία προσφέρει ολοκληρωμένες, καινοτόμες, απλοποιημένες και προσαρμοσμένες υπηρεσίες κινητής και σταθερής επικοινωνίας για μια τεράστια κοινότητα πελατών, χρησιμοποιώντας περίπου 10 εκατομμύρια υπηρεσίες. Μέσω των δύο φορέων, την Telekom Romania Communications και την Telekom Romania Mobile Communications, η Telekom Romania παρέχει ένα πλήρες φάσμα τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, για την πλήρη και ικανοποιητική εμπειρία του πελάτη: 3G και 4G κινητή τηλεφωνία και μεταφορά δεδομένων, της παραδοσιακής σταθερής τηλεφωνίας, ίντερνετ υψηλής ταχύτητας και υπηρεσίες τηλεόρασης σε πολλαπλές τεχνολογίες, όπως η IPTV και παροχή υψηλής ποιότητας περιεχομένου και αποκλειστικοτήτων για ολοκληρωμένη εμπειρία ψυχαγωγίας. Για τους εταιρικούς πελάτες, η νέα εταιρεία είναι η εγγύηση για την προσφορά ολοκληρωμένων λύσεων IT&C που στηρίζουν τις εταιρίες πιο ανταγωνιστικές και ευέλικτες. Η Telekom Romania έχει παρουσία στην αγορά της Ρουμανίας από το 2014, μετά τη συγχώνευση των Romtelecom και COSMOTE Ρουμανίας.

Η Telekom Romania είναι ένα εμπορικό σήμα που σχετίζεται με την Deutsche Telekom, μία από τις ηγέτιδες εταιρείες παροχής ολοκληρωμένων τηλεπικοινωνιακών εταιρειών στον κόσμο με πάνω από 142 εκατομμύρια πελάτες κινητής τηλεφωνίας, 31 εκατομμύρια γραμμές σταθερού δικτύου και περισσότερες από 17 εκατομμύρια ευρυζωνικές γραμμές (στοιχεία 31 Δεκεμβρίου 2013). Ο Όμιλος παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες σταθερού δικτύου, κινητών επικοινωνιών, ίντερνετ και IPTV για τους καταναλωτές και λύσεις ICT για εταιρικούς πελάτες. Η Deutsche Telekom είναι παρούσα σε περίπου 50 χώρες και έχει περίπου 229.000 υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο. Ο Όμιλος είχε έσοδα ύψους 60,1 δισεκατομμυρίων ευρώ κατά το οικονομικό έτος 2013 – περισσότερα από το μισά από αυτά εκτός Γερμανίας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο