Τα νέα των μελών μας

TÜV Hellas (TÜV Nord): Πιστοποίηση με ΙSΟ 9001:2015 & ISO 39001 για την ΙΝΤΕRAMERICAN Βοήθειας

undefined

 

Ο Οργανισμός Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης TÜV HELLAS (TÜV NORD) πραγματοποίησε και απένειμε διαπιστευμένη πιστοποίηση ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2015 στην ΙNTERAMERICAN Βοήθειας για την παροχή Ιατρικής και Οδικής Βοήθειας. Παράλληλα, απένειμε την πρώτη στην Ελλάδα πιστοποίηση σε εταιρεία παροχής Οδικής και Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 39001:2012, για την οδική ασφάλεια. 

Το σύστημα ποιότητας και ασφάλειας υπηρεσιών που εφαρμόζει η INTERAMERICAN Βοήθειας, τόσο στην Άμεση Ιατρική (Προσωπική) όσο και στην Οδική Βοήθεια, εστιάζει κυρίως στην αναγνώριση και αντιμετώπιση των κινδύνων κατά την παροχή υπηρεσιών, καθώς και στην εφαρμογή πολιτικής και διαδικασιών ποιότητας, με σκοπό την αποτροπή κάθε είδους περιστατικού που θα μπορούσε να εκθέσει σε κίνδυνο το προσωπικό της εταιρείας και τους ασφαλισμένους της. 

undefined

Ειδικότερα, με την πιστοποίηση του συστήματος οδικής ασφάλειας που εφαρμόζει, η INTERAMERICAN Βοήθειας επιβεβαιώνει την πρωτοπορία και εξειδίκευσή της σε θέματα διαχείρισης της οδικής ασφάλειας. Παράλληλα, η εταιρεία επικυρώνει με την πιστοποίηση κατά το πρότυπο ISO9001:2015 την ποιοτική λειτουργία των παρεχομένων υπηρεσιών με την εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ποιότητας. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο