Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Πιστοποίηση για την ANASSA ORGANICS

undefined

 

 

 

Η ελληνική εταιρεία ANASSA ORGANICS, που επιλέγει μόνο κορυφαία προϊόντα της ελληνικής γης από οργανικές καλλιέργειες, ολοκλήρωσε με επιτυχία την πιστοποίησή της για την Παραγωγή, Αποθήκευση και Εμπορία προϊόντων από Βιολογικά Αρωματικά Φυτά σύμφωνα με τους Κανονισμούς (ΕΚ) 834/2007 και 889/2008 Πιστοποίησης ΒιολογικώνΠροϊόντων καθώς και την πιστοποίηση σύμφωνα με το πρότυπο Ασφάλειας Τροφίμων ISO 22000:2005 από τον Φορέα TÜV HELLAS (TÜV NORD).

undefined

Το ISO 22000 είναι διεθνές πρότυπο που καθορίζει τις απαιτήσεις ενός συστήματος διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων ενσωματώνοντας τις απαιτήσεις του HACCP, τις απαιτήσεις της ισχύουσας νομοθεσίας αλλά και τις γενικές αρχές των συστημάτων διαχείρισης, δημιουργώντας έτσι ένα ολοκληρωμένο, παγκοσμίως αναγνωρισμένο, πρότυπο ασφάλειας τροφίμων. Η πιστοποίηση της Βιολογικής Παραγωγής διασφαλίζει την ορθή εφαρμογή των κανόνων παραγωγής βιολογικών προϊόντων σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό.

undefined

 

Ο Φορέας μας, στον τομέα της Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων, με τη χρήση του παγκοσμίως αναγνωρίσιμου σήματός του, φιλοδοξεί να ενισχύσει την παρουσία των βιολογικών προϊόντων τόσο στην ελληνική αγορά όσο και στον διεθνή χώρο. Στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών με αξιόπιστες και αποτελεσματικές διαδικασίες που διασφαλίζουν τον καταναλωτή και προσφέρουν στους πελάτες μας πραγματική προστιθέμενη αξία. Προσφέρουμε υπηρεσίες “one stop service” με συνδυασμένες επιθεωρήσεις στον αγροδιατροφικό τομέα έχοντας εγκεκριμένους επιθεωρητές και διαπιστεύσεις τόσο στον πρωτογενή τομέα όσο και στη μεταποίηση και λιανεμπόριο- χονδρεμπόριο (GLOBAL GAP, Chain of Custody, GRASP, ΙSO 22000, FSSC, BRC Food, BRC Broker, IFS Food, IFS Broker, IFS Logistic, επιθεωρήσεις δευτέρου μέρους, AGRO, Βιολογικά Προϊόντα).

undefined

ANASSA ORGANICS          

Άνασσα είναι η ελληνική γη. Η γεωγραφική ιδιαιτερότητα και το μοναδικό ελληνικό κλίμα προικίζει τη γη με εξαίσιες γεύσεις και σπάνια αρώματα. «Άνασσα» η βασίλισσα στα αρχαία ελληνικά, αποτελεί ωστόσο και τιμητικό τίτλο που αποδίδεται μόνον σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Η ελληνική γη αποτελεί μια τέτοια μοναδική περίπτωση και της αρμόζει απολύτως ο τίτλος. Η ANASSA ORGANICS επιλέγει μόνο κορυφαία προϊόντα της ελληνικής γης από οργανικές καλλιέργειες και καλλιεργητές που χρησιμοποιούν παραδοσιακές τεχνικές καλλιέργειας, με σεβασμό για το περιβάλλον και ιδιαίτερη φροντίδα. Αναβιώνει μια πανάρχαια γνώση και πρακτική ανταποδίδοντας την τιμή που αρμόζει σε μία φιλόξενη, εύφορη, καλλίμορφη και καλλίκαρπη βασίλισσα που αιώνες τώρα εξακολουθεί να μας χαρίζει εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα. Η σχολαστική επιλογή ελληνικών βιολογικών αρωματικών φυτών για αφεψήματα είναι μόνο η αρχή. Στάση ζωής είναι να επιλέγεις να επιλέγεις και να απολαμβάνεις ένα αφέψημα από κορυφαία ελληνικά αρωματικά φυτά.  

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.
Μετάβαση στο περιεχόμενο