Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Πιστοποίησε τη χρήση του όρου Boutique για το ξενοδοχείο Boutique 5, του Ομίλου H HOTELS

undefined

 

 

 

Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας βεβαίωσε ότι το Ξενοδοχείο Boutique 5 στη Ρόδο, συμμορφώνεται πλήρως με τους όρους και τις προϋποθέσεις για τη χρήση του συλλογικού σήματος “BOUTIQUE HOTEL” μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από τον Διαπιστευμένο Φορέα Ελέγχου και Επιθεώρησης TÜV HELLAS (TÜV NORD). Η χορήγηση του σήματος βεβαιώνεται μέσα από τρία βασικά κριτήρια: το μέγεθος του ξενοδοχείου με δυναμικότητα έως 60 δωμάτια, το concept σχεδιασμού του ξενοδοχείου που διαπερνά όλες τις πτυχές λειτουργίας του (δωμάτια, εστίαση, αναψυχή) και τις αναβαθμισμένες παροχές και υπηρεσίες.

Η πιστοποίηση από την TÜV HELLAS (TÜV NORD) φέρει ιδιαίτερη βαρύτητα καθώς διαφοροποιεί στην πράξη το ξενοδοχείο και λειτουργεί ως μέσο αναγνώρισης, διάκρισης και προώθησης της παροχής μιας «διαφοροποιημένης εμπειρίας διαμονής» στους πελάτες του. Αξίζει να σημειωθεί η ολιστική προσέγγιση ποιότητας του ξενοδοχείου καθώς είναι πιστοποιημένο επίσης από την TÜV HELLAS (TÜV NORD) για τα συστήματα ISO 22000, ISO 9001 & ISO 14001.

undefined

 

Σχετικά με το Σήμα “Boutique hotel”

Έχοντας ως στόχο την πιστοποίηση και την προβολή των Boutique hotels της χώρας μας, σε ένα σύγχρονο και λειτουργικό περιβάλλον, το Ξ.Ε.Ε. προχώρησε στον σχεδιασμό ενός αξιόπιστου συστήματος πιστοποίησης του σήματος “Boutique Hotel” και στη δημιουργία της διαδραστικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.boutique-hotel.gr, για τους επαγγελματίες του κλάδου. Το σήμα “Boutique hotel” εστιάζει στα μικρά ξενοδοχεία με έντονη προσωπικότητα. Κάθε ενταγμένο ξενοδοχείο είναι, εξ ορισμού, διαφοροποιημένο, παράλληλα όμως όλα αυτά τα καταλύματα μοιράζονται κοινούς παρονομαστές: το μικρό μέγεθος, το όραμα -όπως αυτό αντικατοπτρίζεται στην ιδιαίτερη αισθητική του αρχιτεκτονικού και διακοσμητικού τους concept σχεδιασμού και οι αναβαθμισμένες παροχές και υπηρεσίες τους.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο