Τα νέα των μελών μας

TÜV Hellas (TÜV NORD): Πιστοποιεί το Οικοτουριστικό Χωριό Έναγρον στο Ρέθυμνο της Κρήτης

undefined

 

Ο Φορέας Επιθεώρησης και Πιστοποίησης TÜV HELLAS (TÜV NORD) ολοκλήρωσε την πιστοποίηση στο Έναγρον Οικοτουριστικό Χωριό στο Ρέθυμνο, Κρήτης σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001 (Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας) και ISO 14001 (Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης) για την παροχή υπηρεσιών διαμονής και ψυχαγωγίας. 

Οι ανωτέρω πιστοποιήσεις αποτελούν μια σημαντική επιβράβευση για το Οικοτουριστικό Χωριό Έναγρον καθώς με αυτόν τον τρόπο πιστοποιείται η άρτια παραγωγή και διάθεση των υπηρεσιών και προϊόντων του στο κοινό ταυτόχρονα με τον έμπρακτο σεβασμό του απέναντι στο περιβάλλον κατά τη διάρκεια της καθημερινής του λειτουργίας. Με την εφαρμογή του διεθνώς αναγνωρισμένoυ προτύπου ISO 14001 το Έναγρον εδραιώνει τη λειτουργία ενός διοικητικού μοντέλου που στηρίζεται στη δέσμευση για Πρόληψη της ρύπανσης, για Διαρκή βελτίωση της περιβαλλοντικής του επίδοσης και για Συμμόρφωση με την ισχύουσα νομοθεσία. 

undefined

Σημειώνεται ότι το Έναγρον στην Αξό είναι ένα αγρόκτημα 60 στρεμμάτων με καλλιέργειες,  ελιές – αμπέλια – περιβόλια με οπορωφόρα δένδρα και λαχανικά αλλά και άγρια βλάστηση της Κρήτης, πάνω από τις πηγές του Μυλοποτάμου. Οι επισκέπτες συμμετέχουν σε αγροτικές δραστηριότητες, μαζεύουν πορτοκάλια και λεμόνια και περιποιούνται τα ζώα. Τα φαγητά που προσφέρονται μαγειρεύονται από νοικοκυρές της περιοχής με προϊόντα που καλλιεργούνται και παράγονται στο αγρόκτημα ή από ντόπιους παραγωγούς. Εκτός από τις αγροτικές ασχολίες οι ένοικοι μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα ύφανσης και ελληνικής κουζίνας.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο