Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Περισσότερα από 120 εκπαιδευτικά σεμινάρια στο Γ’ Τετράμηνο του 2022 πραγματοποιεί η TÜV HELLAS (TÜV)

undefined

 

 

Περισσότερα από 120 εκπαιδευτικά σεμινάρια σε ένα ιδιαίτερα ευρύ φάσμα αντικειμένων αλλά και δεκάδες εξειδικευμένα ενδοεπιχειρησιακά σεμινάρια ανακοίνωσε και πραγματοποιεί η TÜV HELLAS (TÜV NORD) για το τελευταίο τετράμηνο του έτους.

Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα του Γ’ Τετραμήνου του 2022 μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

Ημερολόγιο Σεμιναρίων – Εκπαίδευση | TÜV HELLAS (tuv-nord.com)

undefined

Σε μια εποχή όπου η δια βίου μάθηση και η επαγγελματική εκπαίδευση παίζουν καθοριστικό ρόλο στον εργασιακό στίβο, ο Φορέας διευρύνει το αντικείμενο των σεμιναρίων, καλύπτοντας όλες τις σύγχρονες ανάγκες εργαζομένων και επιχειρήσεων.

Μάλιστα, με στόχο τη διευκόλυνση όλων των συμμετεχόντων, τα σεμινάρια διενεργούνται και διαδικτυακά, αξιοποιώντας τα πιο σύγχρονα εκπαιδευτικά εργαλεία. Επιπλέον, μπορούν να καλυφθούν από τον λογαριασμό ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ, σύμφωνα με τα όσα προβλέπει η εγκύκλιος για το έτος 2022, η οποία ανακοινώθηκε πρόσφατα.

Σημειώνεται πως η Διεύθυνση Εκπαίδευσης της TÜV HELLAS (TÜV NORD) έχει εμπειρία άνω των 25 ετών και μέχρι σήμερα, έχει διοργανώσει περισσότερα από 5.000 σεμινάρια με 45.000 συμμετέχοντες.

Παράλληλα, αποτελεί πρωτοπόρο στην ενδυνάμωση του σύγχρονου στελέχους με εξειδικευμένη γνώση και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα αξιοποιώντας τη διεθνή εμπειρία, τα πιο σύγχρονα εκπαιδευτικά εργαλεία και έμπειρoυς εισηγητές.

Τα σεμινάρια του Φορέα περιλαμβάνουν ανοικτές προγραμματισμένες δράσεις που πραγματοποιούνται σε προκαθορισμένες για τους ενδιαφερόμενους ημερομηνίες καθώς και ενδοεπιχειρησιακά σεμινάρια τα οποία σχεδιάζονται και υλοποιούνται με βάση τις ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης.

undefined

Η κ. Κονδυλία Κοντογιάννη, Διευθύντρια Εκπαίδευσης και Επικοινωνίας της TÜV HELLAS (TÜV NORD) δήλωσε: «Από το 1997, ο Φορέας μας βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων και των επιχειρήσεων, προσφέροντας πάντα επίκαιρα και ουσιώδη σεμινάρια σε ένα ευρύτατο φάσμα αντικειμένων. Το πρόγραμμα των σεμιναρίων για το Γ’ Τετράμηνο του 2022 απαντά σε όλες τις σύγχρονες προκλήσεις, αξιοποιώντας τα πιο σύγχρονα εκπαιδευτικά εργαλεία, τη διεθνή μας γνώση και εμπειρία, νέες συνεργασίες και εξαιρετικούς εισηγητές. Σας καλούμε λοιπόν να διαπιστώσετε ότι τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα αποτελούν μοναδική επιλογή ενώ ταυτόχρονα συνοδεύονται από την εγγύηση και την αξιοπιστία του κορυφαίου Φορέα Εκπαίδευσης και Πιστοποίησης στην Ελλάδα». 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο