Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Passion for training

undefined

 

Έχοντας ξεκινήσει με δυναμική παρουσία τη νέα χρονιά, συνεχίζουμε ανακοινώνοντας το Πρόγραμμα Σεμιναρίων Β’ Τετραμήνου, το οποίο περιλαμβάνει νέα σεμινάρια σε πλήθος θεματικών ενοτήτων συμβάλλοντας στην επαγγελματική επιτυχία του σύγχρονου στελέχους. Innovative Teams, Auditing your GDPR Compliance, Επιχειρηματική Δράση και Σκέψη και για πρώτη φορά IRCA/ CQI Approved ISO 22000:2018 Auditor Transition Course, είναι μόνο μερικά από τα σεμινάρια που έχουμε προγραμματίσει για εσάς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι γεγονός της χρονιάς, αποτελεί πλέον το 2ο Risk & Crisis Leadership Meeting, το οποίο αποτελεί πλέον γεγονός της χρονιάς μετά τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε η πρώτη διοργάνωση.

Σας περιμένουμε να σας καλωσορίσουμε στα επόμενα σεμινάριά μας και να γνωρίσετε από κοντά τον συναρπαστικό κόσμο της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης της TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ και εξασφαλίστε άμεσα τη συμμετοχή σας!

https://www.tuv-nord.com/gr/el/ekpaideysi/imerologio-seminarion/

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο