Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Passion for Training! Νέο Πρόγραμμα Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων

undefined

 

Μετά την εξαιρετική επιτυχία της υλοποίησης 500 σεμιναρίων για 2018 από τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης της TÜV HELLAS (TÜV NORD), στα οποία συμμετείχαν συνολικά 4.400 εκπαιδευόμενοι, παρουσιάζεται το Πρόγραμμα Σεμιναρίων Α’ Τετραμήνου 2019, το οποίο έχει εμπλουτιστεί με 10 Νέα σεμινάρια. Με την εμπειρία και την τεχνογνωσία άνω των 100 πιστοποιημένων και άρτια εκπαιδευμένων εισηγητών, 11 θεματικές κατηγορίες (Ποιότητα, Περιβάλλον – Ενέργεια, Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία, Ασφάλεια Τροφίμων, Αγροδιατροφικός Τομέας, Πληροφορική, Υγεία και Ιατροτεχνολογικά Προϊόντα, Έργα και κατασκευές, Τουρισμός και Ξενοδοχεία, Επιχειρηματική Βελτίωση και Τεχνικές Δεξιότητες) και κεντρικό τίτλο “Passion for Training”, ο Φορέας συνεχίζει και τη νέα χρονιά να επεκτείνει τη γνώση και να συνεισφέρει στην επαγγελματική επιτυχία. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά διεξάγεται σεμινάριο ISO 22000:2018 Επικεφαλής Επιθεωρητής Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων (IRCA/ CQI Approved) καθώς και το σεμινάριο Data Centers According to Trusted Site Infrastructure (TSI). Επιπλέον, αμείωτο παραμένει το ενδαφέρον του επιχειρησιακού κόσμου σε θέματα GDPR. 

Στόχος των σεμιναρίων είναι να εφοδιάσουν τα στελέχη των επιχειρήσεων με γνώσεις και δεξιότητες που θα τα καταστήσουν πλήρως ενημερωμένα γύρω από τις εξελίξεις και θα τα βοηθήσουν να ανταπεξέλθουν επιτυχώς στις επαγγελματικές προκλήσεις του σύχρονου απαιτητικού επιχειρηματικού κόσμου.  

Ενημερωθείτε για το Πρόγραμμα Εκπαιδευτικών σεμιναρίων του Α’ Τετραμήνου 2019 στην ιστοσελίδα της TÜV HELLAS (TÜV NORD) https://www.tuv-nord.com/gr/el/ekpaideysi/schetika-me-emas/ 

Εξασφαλίστε άμεσα τη θέση σας δηλώνοντας συμμετοχή:

https://www.tuv-nord.com/gr/el/ekpaideysi/aitisi-eggrafis-ekpaideysi/ 

Σημειώνεται ότι όλα τα σεμινάρια απαλλάσσονται από τον Φ.Π.Α., μειώνοντας σημαντικά το κόστος συμμετοχής για κάθε ενδιαφερόμενο ή επιχείρηση και το κόστος συμμετοχής μπορεί να καλυφθεί από τον λογαριασμό ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ.

Πληροφορίες για Εκπαιδευτικά Σεμινάρια 

Διεύθυνση Εκπαίδευσης TÜV HELLAS (ΤÜV NORD)

Διευθύντρια Εκπαίδευσης: Κονδυλία Κοντογιάννη
Τηλ: 215 2157447

Email: training@tuvhellas.gr 

Υπεύθυνη Επικοινωνίας Αθήνα: Σοφία Γεωργαλή

Τηλ: 215 2157470                                                                                                               
Email:
sgeorgali@tuv-nord.com 

Υπεύθυνη Επικοινωνίας Θεσσαλονίκη:  Αγγελική Κούκουρα

Τηλ: 2310 428495                                                                                                               
Email:
akoukoura@tuv-nord.com                                                                       

Υπεύθυνος Επικοινωνίας Κρήτη: Ευαγγελία Κατσαράκη

Τηλ: 2810 391856
Email:
ekatsaraki@tuv-nord.com 

Υπεύθυνος Επικοινωνίας Ιωάννινα: Βασίλης Συντώσης

Τηλ: 6944 866339
Email: vsidosis@tuvnord.com 

Sitewww.tuvhellas.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο