Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία το Management Conference για 1η φορά στην Αθήνα

 

undefined

 

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα, το ετήσιο Management  Conference του TÜV NORD Group. Το συνέδριο έλαβε χώρα στις 4-6 Δεκεμβρίου 2019 και συνέπεσε χρονικά με τον εορτασμό των 150 χρόνων από την ίδρυση του γερμανικού TÜV NORD Group, το οποίο έχει παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο, διαθέτει περισσότερες από 150 θυγατρικές εταιρίες, 14.000 και πλέον εξειδικευμένους επιθεωρητές και ετήσιο τζίρο € 1.3 δις. Το γεγονός ότι η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την ελληνική εταιρεία TÜV HELLAS (TÜV NORD), η οποία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα εδώ και 32 χρόνια και είναι market leader στον τομέα της, τα τελευταία 20 χρόνια.

undefined

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος εκθείασε το έργο του Ομίλου TÜV NORD και ιδιαίτερα την πορεία της TÜV HELLAS στην Ελλάδα, μίλησε για την ελληνογερμανική συνεργασία και αναφέρθηκε στα μέτρα οικοδόμησης σταθερής ανάπτυξης στη χώρα.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου TÜV NORD,  Dr. Dirk Stenkamp, δήλωσε ευτυχής για την πραγματοποίηση του Συνεδρίου στην Αθήνα, που αποτελεί λίκνο του ευρωπαϊκού πολιτισμού, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δείξει τον σεβασμό του στην αρχαία Ελληνική ιστορία και να τιμήσει την ισχυρή παρουσία του TÜV NORD στην Ελλάδα, μέσω της TÜV HELLAS, αποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο, έμπρακτα, την εμπιστοσύνη του στις ελληνικές δυνάμεις. Ο Dr. Dirk Stenkamp εκτίμησε την ανάπτυξη της TÜV HELLAS μέσα στην κρίση, επισημαίνοντας την αύξηση πωλήσεων κατά 50% και της κερδοφορίας κατά 10%.

undefined

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της TÜV HELLAS και Executive Vice President Process Technology του TÜV NORD Industrial Services, κ. Σάββας Πελτέκης, τόνισε ότι αποτελεί ιδιαίτερη τιμή η διοργάνωση του Συνεδρίου στην Ελλάδα και υποσχέθηκε ότι η Διοίκηση και τα Στελέχη της TÜV HELLAS θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για την περαιτέρω εξέλιξη και ανάπτυξη της εταιρείας τα επόμενα χρόνια, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ κος Γιάννης Ρέτσος καθώς και ο Αντιπρόεδρος του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου κ. Δημήτρης Γκατσώνης.

Στην εκδήλωση παρέστησαν 142 Διευθυντικά Στελέχη από τη Γερμανία και όλο τον κόσμο, εκπροσωπώντας τη μητρική εταιρία καθώς και τις μεγάλες θυγατρικές της.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο