Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Ολοκληρώθηκε η επιθεώρηση για το ξενοδοχείο Euphoria Resort με βάση το διεθνές πρότυπο ISO 22000:2018 για το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων

undefined

 

Το Euphoria Resort είναι ένα πεντάστερο ξενοδοχείο του ομίλου EM Resorts, που κατασκευάστηκε σε μία παραθαλάσσια έκταση 60 στρεμμάτων, στην περιοχή Σκουτελώνας Κολυμπαρίου Χανίων. Το ξενοδοχείο διαθέτει 287 δωμάτια, 4 εστιατόρια, πλήρως εξοπλισμένο spa, εσωτερική & εξωτερική πισίνα, υδάτινο πάρκο, γυμναστήριο και παιδική χαρά και αποτελεί το νέο απόκτημα του Ομίλου.

undefined

Για ένα ξενοδοχείο, όπως το πολυτελές Euphoria Resort στο Κολυμπάρι Χανίων, η παροχή υψηλής ποιότητας υποδομών και υπηρεσιών για ιδανικές οικογενειακές διακοπές αποτελεί το επίκεντρο της φιλοσοφίας του, δίνοντας έμφαση στη φιλοξενία, στην ευεξία, στην αναζωογόνηση, αλλά και στη φιλικότητα προς το περιβάλλον.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο