Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Ολοκληρώθηκε η επιθεώρηση επαναπιστοποίησης για την εταιρεία BELLA FRUTTA!

undefined

 

 

Ολοκληρώθηκε η επιθεώρηση επαναπιστοποίησης για την εταιρεία BELLA FRUTTA!

Η Επιθεώρηση Επαναπιστοποίησης πραγματοποιήθηκε για το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 22000:2018 και το GLOBALG.A.P. Chain of Custody που αφορά στην Ολοκληρωμένη Διαχείριση στη Γεωργική Παραγωγή.

undefined

Επιπλέον, η Bella Frutta επιθεωρείται και πιστοποιείται σε ετήσια βάση σύμφωνα με τον κανονισμό Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων.

Η κ. Tarabella Luca δ/νων σύμβουλος της Bella Frutta δήλωσε ότι: «H Bella Frutta δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας φρέσκων φρούτων και λαχανικών από το 1996. Έχοντας ως γνώμονα την παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας και ασφάλειας για τους πελάτες της έχει προχωρήσει στην εγκατάσταση και εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ασφαλείας τροφίμων ήδη από το 2003.

undefined

Έκτοτε αδιάληπτα ολοκληρώνει με επιτυχία τις επιθεωρήσεις επαναπιστοποιησης έχοντας επιλέξει την TÜV HELLAS (TÜV NORD) ως τον πλέον αξιόπιστο φορέα πιστοποίησης.

Η διοίκηση της Bella Frutta δεσμεύεται για τη διαρκή βελτίωση της αποτελεσματικότητας Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων όπως και για τη συμμόρφωση με την ισχύουσα νομοθεσία αποδεικνύοντας τη συνεχή βελτίωση και προσήλωση στην ασφάλεια και ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών της.»

undefined

Ζητήστε προσφορά για το Πλαίσιο Ορθής Γεωργικής Πρακτικής εδώ (GLOBAL G.A.P.): https://bit.ly/TUVHELLAS_BELLAFRUTTA

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο