Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Ολοκληρώθηκε η αρχική επιθεώρηση και οι λειτουργικοί έλεγχοι των Water Slides και Kid’s Play Water Fun Park στο κρουαζιερόπλοιο Costa Firenze

 

undefined

To LA LAGUNA WATER PARK είναι ένα σύμπλεγμα καινοτόμων νεροτρουληθρών και πάρκου με παιχνίδια και εξοπλισμού ψυχαγωγίας με νερό εγκατεστημένο στο κατάστρωμα του κρουαζιερόπλοιου Costa Firenze (κατασκευής 2020, μήκους 324 μέτρων με αρ. επιβατών 5260) της Costa, θυγατρική της Carnival Corporation & plc. 

Tο υδάτινο πάρκο σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από την πολύπειρη και πρωτοπόρο εταιρεία Wiegand Waterrides GmbH στο κρουαζιερόπλοιο Costa Firenze. 

Η Γερμανική εταιρεία Wiegand Waterrides αντιπροσωπεύει τη δημιουργικότητα, την εμπειρία και την ασφάλεια στο χώρο των νεροτσουληθρών. Η δημιουργικότητα και η καινοτομία της ομάδας της τροφοδοτούνται από τη συνεχή βελτίωση των προϊόντων της. 

undefined

Η επιθεώρηση πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι Civitavecchia της Μητροπολιτικής Πόλης της Ρώμης στην Ιταλία. Οι επιθεωρητές μας έλεγξαν τον σχεδιασμό βάσει των απαιτήσεων ασφαλείας των προτύπων, επιθεώρησαν την ορθή τοποθέτηση και διενήργησαν όλους τους απαραίτητους ελέγχους και δοκιμές για την τελική πιστοποίηση. 

Όλες οι νεροτσουλήθρες σχεδιάστηκαν σύμφωνα με το EN1069 και ο εξοπλισμός του Water Fun Park σύμφωνα με τα EN1069, EN1176 και EN13451.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο