Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Ολοκληρώθηκε από την TÜV HELLAS (TÜV NORD) ο έλεγχος και η πιστοποίηση 10 ηλεκτρικών ανελκυστήρων και ανυψωτικών πλατφορμών στα κτίρια Α & Β του ΠΥΡΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ!

undefined

 

Σκοπός της επιθεώρησης είναι ο έλεγχος συμμόρφωσης του ανελκυστήρα σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές που ορίζονται από την άδεια λειτουργίας ή το πιστοποιητικό αρχικού ελέγχου του ανελκυστήρα και εφαρμόζονται οι διατάξεις που ίσχυαν κατά το χρόνο εγκατάστασής του συμπληρωμένες με τις απαιτήσεις βελτίωσης της ασφάλειας όπως ορίζονται στην ισχύουσα νομοθεσία.

Εφόσον ο ανελκυστήρας συμμορφώνεται, εκδίδεται το αντίστοιχο πιστοποιητικό περιοδικού ελέγχου. Στην περίπτωση αποκλίσεων του ανελκυστήρα από τις προδιαγραφές, εκδίδεται έκθεση ελέγχου με τα ευρήματα του ελέγχου.

Ο έλεγχος πραγματοποιείται από κατάλληλα εκπαιδευμένο και καταρτισμένο μηχανικό της TÜV HELLAS (TÜV NORD) σύμφωνα με τον κατάλογο επιθεώρησης της κατευθυντήριας οδηγία του ΕΣΥΔ (ΚΟ-ΑΝΕΛ) και περιλαμβάνει: την πλήρη καταγραφή του ανελκυστήρα, τον οπτικό-διαστασιολογικό έλεγχο της εγκατάστασης και λειτουργικές δοκιμές.

undefined

O Πύργος Αθηνών είναι το ψηλότερο κτίριο της Ελλάδας και βρίσκεται στην Αθήνα επί της οδού Μεσογείων 2-4 και είναι μετά την Ακρόπολη το πλέον αναγνωρίσιμο κτίριο της πρωτεύουσας.

Έχει ύψος 103 μέτρα και αποτελείται από 28 ορόφους, ενώ δίπλα του υπάρχει ένα χαμηλότερο κτίριο ύψους 65 μέτρων. Όλο αυτό το κτιριακό συγκρότημα φιλοξενεί γραφεία και καταστήματα.

Ζήτηση Προσφοράς για Πιστοποίηση Ανελκυστήρων:

https://www.tuv-nord.com/…/epith…/ktiriaka/anelkystires/

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.