Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Ολοκληρώθηκε από την TÜV HELLAS (TÜV NORD) η επιθεώρηση των Water Slides & Kid’s Aqua Play & Water Park που σχεδιάστηκαν & κατασκευάστηκαν από την εταιρεία Wiegand Waterrides GmbH

undefined

 

 

Ολοκληρώθηκε η αρχική επιθεώρηση & οι λειτουργικοί έλεγχοι από την TÜV HELLAS (TÜV NORD) των Water Slides & Kid’s Aqua Play & Water Park που σχεδιάστηκαν & κατασκευάστηκαν από την πολύπειρη & πρωτοπόρο εταιρεία Wiegand Waterrides GmbH στο κρουαζιερόπλοιο Genting Dream.

To συγκεκριμένο WATER PARK είναι ένα σύμπλεγμα καινοτόμων νεροτσουλήθρων & πάρκου με παιχνίδια & εξοπλισμού ψυχαγωγίας με νερό εγκατεστημένο στο κατάστρωμα του κρουαζιερόπλοιου Genting Dream (κατασκευής 2016, μήκους 335 μέτρων με αρ. επιβατών 3,352) της Genting Cruise Lines / Resorts World Cruises.

Η επιθεώρηση πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι Marina Bay Cruise Centre στη Σιγκαπούρη, ένας από τους μεγαλύτερους – και πιο μοναδικά σχεδιασμένους – τερματικούς σταθμούς κρουαζιέρας στην Ασία.

undefined

Η Γερμανική εταιρεία Wiegand Waterrides είναι ο μοναδικός κατασκευαστής στον κόσμο που προσφέρει μεταλλικές νεροτσουλήθρες από βιώσιμο ανοξείδωτο χάλυβα καθώς και νεροτσουλήθρεσ με συναρπαστικούς συνδυασμούς με ακρυλικά διαφανή τμήματα.

Όλες οι νεροτσουλήθρες σχεδιάστηκαν σύμφωνα με το EN1069 & ο εξοπλισμός του Water Fun Park σύμφωνα με τα EN1069, EN1176 & EN13451.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.