Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Ολοκληρώθηκε από την TÜV HELLAS (TÜV NORD) η επιθεώρηση των Water Slides & Kid’s Aqua Play & Water Park που σχεδιάστηκαν & κατασκευάστηκαν από την εταιρεία Wiegand Waterrides GmbH

undefined

 

 

Ολοκληρώθηκε η αρχική επιθεώρηση & οι λειτουργικοί έλεγχοι από την TÜV HELLAS (TÜV NORD) των Water Slides & Kid’s Aqua Play & Water Park που σχεδιάστηκαν & κατασκευάστηκαν από την πολύπειρη & πρωτοπόρο εταιρεία Wiegand Waterrides GmbH στο κρουαζιερόπλοιο Genting Dream.

To συγκεκριμένο WATER PARK είναι ένα σύμπλεγμα καινοτόμων νεροτσουλήθρων & πάρκου με παιχνίδια & εξοπλισμού ψυχαγωγίας με νερό εγκατεστημένο στο κατάστρωμα του κρουαζιερόπλοιου Genting Dream (κατασκευής 2016, μήκους 335 μέτρων με αρ. επιβατών 3,352) της Genting Cruise Lines / Resorts World Cruises.

Η επιθεώρηση πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι Marina Bay Cruise Centre στη Σιγκαπούρη, ένας από τους μεγαλύτερους – και πιο μοναδικά σχεδιασμένους – τερματικούς σταθμούς κρουαζιέρας στην Ασία.

undefined

Η Γερμανική εταιρεία Wiegand Waterrides είναι ο μοναδικός κατασκευαστής στον κόσμο που προσφέρει μεταλλικές νεροτσουλήθρες από βιώσιμο ανοξείδωτο χάλυβα καθώς και νεροτσουλήθρεσ με συναρπαστικούς συνδυασμούς με ακρυλικά διαφανή τμήματα.

Όλες οι νεροτσουλήθρες σχεδιάστηκαν σύμφωνα με το EN1069 & ο εξοπλισμός του Water Fun Park σύμφωνα με τα EN1069, EN1176 & EN13451.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο