Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): O Υπουργός Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης στην εκδήλωση για τη νέα εταιρική ταυτότητα της TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Την εκδήλωση για τη νέα εταιρική ταυτότητα της TÜV HELLAS (TÜV NORD) τίμησε με την παρουσία του ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης, εκπροσωπώντας τον Πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Ο Υπουργός κ. Κωστής Χατζηδάκης, απηύθυνε χαιρετισμό προς τη Διοίκηση της TÜV HELLAS (TÜV NORD) και τους εκατοντάδες παρευρισκομένους  και τόνισε την αξία και τη σημασία των Φορέων Πιστοποίησης στην Εθνική Οικονομία. Ο Υπουργός, συνεχάρη την TÜV HELLAS (TÜV NORD) για την εξαιρετική της πορεία αλλά και τη συνδρομή της στο επιχειρείν καθώς ο Οργανισμός προωθεί τις αρχές της ασφάλειας, βιωσιμότητας και ανθεκτικότητας με αμεροληψία και ανεξαρτησία. Τέλος, ο Υπουργός κ. Κωστής Χατζηδάκης έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην αξία της νέας εταιρικής ταυτότητας και τον Διεθνή χαρακτήρα της TÜV HELLAS (TÜV NORD) και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας.

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) παρουσίασε σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 17 Ιουνίου τη νέα της εταιρική ταυτότητα. Στην εκδήλωση προσεκλήθησαν και συμμετείχαν εκατοντάδες εγνωσμένα στελέχη Ελληνικών Εταιρειών, έμπρακτη απόδειξη εμπιστοσύνης στην TÜV HELLAS (TÜV NORD). Η επιτυχής έκβαση της εκδήλωσης, ανέδειξε τον διεθνή χαρακτήρα, το μέγεθος αλλά και την τεχνογνωσία που διακρίνει το TÜV NORD Group, πρωταγωνιστή σε Διεθνές επίπεδο, με περισσότερα από 15.000 στελέχη και παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες στον κόσμο.

Διευκρινιστικά, μέσω της αλλαγής στην εταιρική ταυτότητα προτάσσεται το όνομα του ομίλου TÜV NORD. Η επωνυμία TÜV HELLAS (TÜV NORD) διατηρείται, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά τον ηγετικό ρόλο της Εταιρείας μετά από 37 χρόνια παρουσίας στη χώρα μας, έχοντας κατακτήσει με διαφορά την πρώτη θέση στον κλάδο, με κύκλο εργασιών 32 εκ. € σε Ελλάδα, Κύπρο και Αίγυπτο για το 2023, με 180 στελέχη πλήρους απασχόλησης και περισσότερους από 300 εξωτερικούς συνεργάτες.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο