Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Ο Φορέας μας Χορηγός του Μεσογειακού Κέντρου Ικανοτήτων Αγροδιατροφής (ΜΑCC)!

undefined

 

 

Στόχος της TÜV HELLAS (TÜV NORD) είναι να συμβάλλει στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του ελληνικού και του ευρωπαϊκού τομέα της αγροδιατροφής μέσω της αξιοποίησης καινοτόμων τεχνολογιών και σχετικών υπηρεσιών υποστήριξης και πιστοποίησης. 

Ο Φορέας μας μέσω χορηγικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων, θα συμβάλλει στο μέτρο των δυνατοτήτων του στην ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων στην Κρήτη αλλά και στην Ελλάδα γενικότερα στον τομέα της αγροδιατροφής, για την εφαρμογή καινοτόμων επιχειρηματικών σχεδίων και την εκμετάλλευση της γνώσης που παράγεται σε ερευνητικά εργαστήρια, τεχνολογικούς φορείς καθώς και σε παραγωγικές μονάδες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, από άτομα υψηλού επιπέδου τεχνικής και επιστημονικής εκπαίδευσης, με συνδρομή εμπειρογνωμόνων στην επιχειρηματική λειτουργία, παραγωγικών μονάδων και ιδιωτικών χρηματοδοτικών Οργανισμών. 

undefined

Διαβάστε αναλυτικότερα:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο