Τα νέα των μελών μας

TUV Hellas (TUV NORD): Νέος Κύκλος Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων

undefined

 

Ο Φορέας Επιθεώρησης και Πιστοποίησης TÜV HELLAS (ΤÜV NORD) ανακοινώνει το νέο πρόγραμμα Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων για το 1ο Τετράμηνο του 2016, με 87 θεματολογίες, εκ των οποίων οι 9 καινούργιες. Ανάμεσα τους συγκαταλέγονται τα πρωτοποριακά σεμινάρια, IRCA Certified, για τις νέες εκδόσεις των Προτύπων  ISO 9001:2015 και ISO 14001:2015, τα οποία παρουσίασε πρώτος στην Ελλάδα τον περασμένο Νοέμβριο σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία με περισσότερα από 200 άτομα συμμετοχή. 

Οι 87 θεματολογίες του προγράμματος των εκπαιδευτικών σεμιναρίων της TÜV HELLAS (ΤÜV NORD) αφορούν στην Ποιότητα, την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία, την Ασφάλεια Τροφίμων, τον Αγροδιατροφικό τομέα, την Πληροφορική, τις Τεχνικές Δεξιότητες και την Επιχειρηματική Βελτίωση και στοχεύουν στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων και της τεχνικής επάρκειας των συμμετεχόντων. Ανάμεσα στις θεματολογίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν από εξειδικευμένα σεμινάρια για ξενοδοχειακές τεχνικές και λειτουργία ξενοδοχειακών μονάδων έως και σεμινάρια διαπραγματεύσεων. 

Στόχος των σεμιναρίων είναι η τεχνική κατάρτιση των στελεχών των σύγχρονων επιχειρήσεων και η αναβάθμιση της τεχνογνωσίας του ως συγκριτικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας. Σημειώνεται, ότι όλα τα σεμινάρια απαλλάσσονται από τον Φ.Π.Α. 23%, μειώνοντας σημαντικά το κόστος συμμετοχής για κάθε ενδιαφερόμενο ή επιχείρηση και το κόστος συμμετοχής μπορεί να καλυφθεί από τον λογαριασμό ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ. 

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται από πιστοποιημένους και κατάλληλα εκπαιδευμένους εισηγητές με  πολυετή εκπαιδευτική και ακαδημαϊκή εμπειρία και προσφέρουν ουσιαστική γνώση και  κατάρτιση για εξοικονόμηση πόρων και αποδοτικότερη εκμετάλλευση του δυναμικού μιας εταιρείας. 

Η TÜV HELLAS (ΤÜV NORD) μοιράζεται, μέσω των εκπαιδευτικών της προγραμμάτων, την τεχνογνωσία και τη μακρόχρονη εμπειρία της σε ένα ευρύτατο πεδίο εφαρμογών, καταρτίζοντας με αυτόν τον τρόπο το ανθρώπινο δυναμικό των εταιρειών και των συνεργατών της. Στα είκοσι οχτώ χρόνια που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, έχει διοργανώσει περισσότερα από 1.500 σεμινάρια με 18.000 συμμετέχοντες. Τα σεμινάρια διεξάγονται όλο το χρόνο, σε τακτά χρονικά διαστήματα, στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Κρήτη.  

Πληροφορίες για Εκπαιδευτικά Σεμινάρια 

Διεύθυνση Εκπαίδευσης TÜV HELLAS (ΤÜV NORD)

Διευθύντρια Εκπαίδευσης: Κονδυλία Κοντογιάννη
Τηλ:215 2157447

Email:training@tuvhellas.gr 

Υπεύθυνη Επικοινωνίας Θεσσαλονίκη:  Νίκη Παπαγιάννη

Τηλ: 2310 428495                                                                                                                                                     
Email:npapa@tuv-nord.com                                                                                               

Υπεύθυνος Επικοινωνίας Κρήτη: Βαγγέλης Τσιτούνης

Τηλ: 2810 391856
Email:vtsitounis@tuv-nord.com

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο