Το Online Σεμινάριο ❝Ασφάλεια τροφίμων, Food Fraud & Covid 19❞ απευθυνόταν σε:
- Υπεύθυνους Ασφάλειας Τροφίμων – Συντονιστές & στελέχη ομάδων HACCP
- Μεσαία & ανώτερα στελέχη σε τομείς ποιότητας στο χώρο των τροφίμων
- Συμβούλους που αναπτύσσουν μοντέλα ασφάλειας τροφίμων
Ολοκληρώνοντας το σεμινάριο οι εκπαιδευόμενοι μπορούν να:
- Kατανοήσουν τους βασικούς πυλώνες για την ανάπτυξη κουλτούρας ασφάλειας τροφίμων
- Aναγνωρίσουν & να αντιμετωπίσουν πιθανούς κινδύνους από κακόβουλες ενέργειες & απειλές (νοθεία τροφίμων, απειλές τροφίμων)
- Nα αναπτύξουν τα κατάλληλα μοντέλα ώστε να περιορίσουν τους κινδύνους
Το σεμινάριο, έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί ξανά στις 17 Δεκεμβρίου 2020.
Για δηλώσεις συμμετοχής:
https://www.tuv-nord.com/gr/el/ekpaideysi/imerologio-seminarion/