Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Νέο Σεμινάριο από την TÜV HELLAS (TÜV NORD) «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΤΙΡΙΩΝ & ΥΠΟΔΟΜΩΝ

undefined

 

H TÜV HELLAS (TÜV NORD) με την υποστήριξη του Sustainable Building Council Greece διοργανώνει μονοήμερο διαδικτυακό, εκπαιδευτικό πρόγραμμα αναφορικά με την Ενεργειακή Διαχείριση και Βιωσιμότητα Κτιρίων & Υποδομών.

Με το παρόν εκπαιδευτικό πρόγραμμα, οι συμμετέχοντες θα έχουν αποκομίσει μία πλήρη και ολοκληρωμένη άποψη αναφορικά με το υφιστάμενο νομοθετικό πλαίσιο και τις μεταβαλλόμενες ενεργειακές συνθήκες, τις χρηματοδοτικές ευκαιρίες, τις δυνατότητες εξοικονόμησης ενέργειας και τις προοπτικές αειφόρων επενδύσεων.

Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τις Βασικές αρχές Διαχείρισης Ενέργειας, τις βέλτιστες πρακτικές εξοικονόμησης ενέργειας και τα οφέλη από την Πιστοποίηση Αειφόρων Κτιρίων.

undefined

Εισηγητές:

  • Δημήτρης Μαναγούδης, Vice President, Sustainable Building Council Greece.
  • Ματθαίος Βλαχάκης, Buildings-Construction Works Manager, TÜV HELLAS (TÜV NORD)
  • Αλέξανδρος Καραπέτσης, CEO Tritoxo, Eνεργειακός Επιθεωρητής.

Ώρες Διεξαγωγής: 09:00 – 17:00

Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 24 Νοεμβρίου

Δηλώστε συμμετοχή εδώ

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο