Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Νέο σεμινάριο από την από την TÜV HELLAS (TÜV NORD): «Παρενόχληση και Εκφοβισμός στον Εργασιακό Χώρο»

 

undefined

 

Για πολλούς ανθρώπους, ένα εχθρικό περιβάλλον εργασίας, με προσβλητικά σχόλια, συνεχής κριτική, ακόμη και με απειλές για σωματική βία, αποτελούν μέρος της καθημερινότητάς τους. Ο όρος “mobbing” χρησιμοποιείται για να περιγράψει καταστάσεις όπου ένας εργαζόμενος, προϊστάμενος ή διευθυντής υφίσταται κακομεταχείριση και θυματοποίηση ξανά και ξανά, από άλλους εργαζόμενους, υφισταμένους ή διευθυντές. Ο όρος χρησιμοποιείται ιδιαίτερα, όταν κάποιος υποβάλλεται σε επιθετική ή και βίαιη συμπεριφορά για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο στόχος αυτού του εργαστηρίου είναι τριπλός:

– Να δώσει βασικές γνώσεις στους συμμετέχοντες αναφορικά με την παρενόχληση και τον εκφοβισμό.
– Να βοηθήσει τους συμμετέχοντες στην προσωπική ενδοσκόπηση και στην αναγνώριση των ασυνείδητων Προκαταλήψεων.
– Να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες στο πώς οι ίδιοι θα μπορούσαν να επηρεάσουν θετικά το εργασιακό κλίμα στην ομάδα τους ή στον οργανισμό τους, δημιουργώντας μεγαλύτερη ασφάλεια στον εργασιακό χώρο.

undefined

Εισηγήτρια: Βάνα Καραγιάννη 

Ώρες διεξαγωγής: 09:00-17:00
Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 14 Απριλίου 2022 
Δηλώστε συμμετοχή εδώ:
 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο