Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Νέο – Πρωτοποριακό Σεμινάριο | Πώς να ενδυναμώσετε τις ικανότητές σας στον αυτοσχεδιασμό και την ετοιμότητα στον εργασιακό χώρο, σε συνεργασία με την ImproVIBE

Σε συνεργασία με την ImproVIBE, η TÜV HELLAS (TÜV NORD) διοργανώνει εξάωρο εκπαιδευτικό σεμινάριο. Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου, θα μάθετε ποια είναι τα θεμελιώδη εργαλεία του αυτοσχεδιαστικού θεάτρου Improv Theater, θα εξερευνήσετε τους τρόπους με τους οποίους εφαρμόζονται σε μη θεατρικά πλαίσια και πώς αυτά μπορούν να ενισχύσουν το workflow σας.

Το σεμινάριο είναι κατάλληλο για κάθε επαγγελματία που έρχεται αντιμέτωπος με απρόσμενες καταστάσεις, τόσο στις καθημερινές διαδικασίες της επιχείρησης, όσο και στην διάδραση με συνεργάτες και πελάτες. Ακόμα περισσότερο, για στελέχη επιχειρήσεων που χρειάζεται να βρίσκουν λύσεις σε απρόσμενα προβλήματα που επηρεάζουν ένα μεγάλο μέρος της λειτουργικότητας της εταιρίας.

Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 07 Ιουλίου

Ώρες διεξαγωγής: 10:00 – 17:00

 Δηλώστε συμμετοχή

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο