Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Νέο πρόγραμμα σεμιναρίων Γ’ τετραμήνου

undefined

 

 

Φτάνοντας στο τελευταίο τετράμηνο του έτους και έχοντας διοργανώσει μέχρι στιγμής για εφέτος περισσότερα από 280 εκπαιδευτικά σεμινάρια, συνεχίζουμε την επιτυχημένη πορεία μας με το ίδιο “Passion for Training”.

Στο Νέο Πρόγραμμα Σεμιναρίων Γ’ Τετραμήνου μπορεί κανείς να συναντήσει περισσότερα από 100 σεμινάρια σε θεματικές όπως: Ποιότητα, Περιβάλλον/ Ενέργεια, Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία, Πληροφορική, Ασφάλεια Τροφίμων και Αγροδιατροφικός Τομέας, Υγεία και Ιατροτεχνολογικά Προϊόντα, Έργα και Κατασκευές, Τουρισμός και Ξενοδοχεία, Τεχνικές Δεξιότητες και Επιχειρηματική Βελτίωση.

undefined

Αξίζει να αναφερθεί ότι έχουν προγραμματιστεί Νέα σεμινάρια, τα οποία συμπληρώνουν την ήδη πλούσια θεματολογία, όπως ISO 41001 Bασικές Αρχές Facility Management, Ορθές Πρακτικές για την αντιμετώπιση των Κυβερνοεπιθέσεων (Cyber Security), Στέλεχος Αποθήκευσης & Διανομής, Οικονομικά των επιχειρήσεων για μη Οικονομικούς κ.α.

Επωφεληθείτε της έκπτωσης έως και 20% επί του αναγραφόμενου κόστους με την υπηρεσία early entry, δηλώνοντας τη συμμετοχή σας έως και τις 06 Σεπτεμβρίου 2019 και παρακολουθήστε το σεμινάριο που θα σας οδηγήσει στην επαγγελματική σας επιτυχία και την προσωπική σας εξέλιξη.

Ανακαλύψτε τα όλα εδώ: https://bit.ly/2JBK98N 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο