Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Νέo Πρόγραμμα Σεμιναρίων Α’ Τετραμήνου

 

undefined

 

Η ανακοίνωση του Προγράμματος Σεμιναρίων για το Α΄ Τετράμηνο του έτους, μας βρίσκει ευτυχείς. Αφενός μεν γιατί η χρονιά ξεκινάει πολύ δυναμικά για τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης του Φορέα μας, αφετέρου δε γιατί είμαστε ακόμη πιο δυνατοί, έχοντας προσαρμοστεί πλήρως στις νέες συνθήκες και παρέχοντας σεμινάρια με κύρος και προστιθέμενη αξία, με καταξιωμένους και έμπειρους εισηγητές.

Με την προσθήκη νέων, περιεκτικών σεμιναρίων, νέων συνεργασιών και συνεργατών, ενισχύουμε ακόμη περισσότερο το σύγχρονο στέλεχος και δηλώνουμε «παρών» στην ενημέρωση και καθοδήγηση των χιλιάδων συμμετεχόντων που μας εμπιστεύονται σε ετήσια βάση.

Στο νέο μας Πρόγραμμα, μπορεί κανείς να συναντήσει περισσότερα από 100 σεμινάρια τα οποία υλοποιούνται εξ αποστάσεως, αλλά σε πραγματικό χρόνο, αξιοποιώντας τις δυνατότητες που προσφέρει η σύγχρονη Εξ αποστάσεως εκπαίδευση (E-learning).

Με την εμπειρία και την τεχνογνωσία του Φορέα μας, μπορείτε τώρα, να παρακολουθήσετε το σεμινάριο που πάντα επιθυμούσατε και να οδηγηθείτε είτε στη λήψη επίσημου Πιστοποιητικού IRCA/ CQI είτε TÜV HELLAS (TÜV NORD) Approved.

Παραμένουμε δίπλα σας, σε κάθε σας ανάγκη, ώστε ΜΑΖΙ να κάνουμε πράξη τη δέσμευση μας “Together, we go Further”.

Σας ευχαριστούμε θερμά για τη διαρκή εμπιστοσύνη!

Δείτε το Αναλυτικό Πρόγραμμα εδώ και δηλώστε άμεσα τη συμμετοχή σας:

https://bit.ly/2Xksji7

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο