Τα νέα των μελών μας

TUV HELLAS (TUV NORD): Νέο Εταιρικό Site

undefined

 

O Φορέας Επιθεωρήσεων, Πιστοποιήσεων & Εκπαίδευσης TÜV HELLAS (TÜV NORD) ολοκλήρωσε τον επανασχεδιασμό του εταιρικού siteμε στόχο την αμεσότερη επικοινωνία αλλά και την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση σε σχέση με όλες τις δράσεις του. Το νέο sitewww.tuvnord.com/gr  με σύγχρονη εμφάνιση και νέες οθόνες παρουσίασης του περιεχομένου είναι ένα δυναμικό κανάλι επικοινωνίας, που προσφέρει εύκολη πλοήγηση και ενημέρωση του χρήστη από όλες τις κινητές ή σταθερές συσκευές που παρέχουν πρόσβαση στο internet (laptop, smartphones, tablets).

Στο νέο site μπορείτε να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες του Φορέα, να περιηγηθείτε στο τριμηνιαίο ηλεκτρονικό newsletterενώ ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην αμεσότητα της επικοινωνίας μέσω των υπηρεσιών:

«Ζητήστε να σας Καλέσουμε»

όπου ο χρήστης συμπληρώνει τη φόρμα εγγραφής εισάγοντας τον τομέα του ενδιαφέροντός του και ένα εξειδικευμένο στέλεχος του Φορέα επικοινωνεί εντός 24 ωρών μαζί του για να τον εξυπηρετήσει.

«Προγραμματισμός Συνάντησης»

όπου ο χρήστης συμπληρώνει το αίτημα για τη συνάντηση που επιθυμεί να πραγματοποιήσει σε συνδυασμό με την επιθυμητή ημέρα και ώρα και ένα εξειδικευμένο στέλεχος του Φορέα επικοινωνεί εντός 24 ωρών μαζί του για να τον εξυπηρετήσει.

«Η Δραστηριότητά σας»

εδώ ο χρήστης επιλέγει τη δραστηριότητα της επιχείρησής του για να βρει άμεσα και εύκολα τις υπηρεσίες του Φορέα που αντιστοιχούν στις ανάγκες του.

Ιδιαίτερη σημασία, κατά τον επανασχεδιασμό του site, έχει αποδοθεί επίσης στην ανάπτυξη του τομέα Εκπαίδευσης όπου πλέον ο χρήστης ενημερώνεται άμεσα για όλα τα προγραμματισμένα Εκπαιδευτικά Σεμινάρια του Φορέα ενώ μπορεί να συμπληρώσει την Αίτηση Εγγραφής και Παρακολούθησης online, άμεσα, εύκολα και αποτελεσματικά. 

undefined

Στα 30 χρόνια επιτυχούς δραστηριοποίησης στην Ελλάδα στόχος της TÜV HELLAS (TÜV NORD) υπήρξε η προαγωγή της έννοιας της ποιότητας σε όλους τους τομείς των υπηρεσιών της. Μέσα από το νέο site επιθυμούμε ακόμα μία φορά τη μετάδοση της εμπειρίας σεβασμού του χρήστη και της αμεσότητας ανταπόκρισής μας όπως συμβαίνει και στην offline επικοινωνία μας με την κοινωνία. 

Σας Ευχόμαστε Καλή πλοήγηση! 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο