Τα νέα των μελών μας

TÜV Hellas (TÜV NORD): Mε τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Ημερίδα της TÜV HELLAS (TÜV NORD) για το ΝΕΟ Πρότυπο ISO 37001

undefined

 

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον υποδέχτηκαν οι Φορείς και οι εκπρόσωποι της αγοράς την παρουσίαση του νέου προτύπου ISO 37001:2016 – Συστήματα Διαχείρισης κατά της Δωροδοκίας που πραγματοποιήθηκε από τον Φορέα Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης TÜV HELLAS (TÜV NORD) σε συνεργασία με το FRAUD EDUCATION CENTER την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου. 

Σε μία κατάμεστη αίθουσα το παρών έδωσε μεγάλος αριθμός στελεχών από κορυφαίες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες, οι οποίοι έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το νέο Πρότυπο και τα οφέλη που προσφέρει στο σύγχρονο επιχειρησιακό περιβάλλον. Η έναρξη της Ημερίδας πραγματοποιήθηκε με χαιρετισμό από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Φορέα Σάββα Πελτέκη, ακολούθησε εισαγωγή στο Πρότυπο από τον Διευθυντή Πιστοποίησης, Γιάννη Οικονομίδη, ο οποίος έδωσε τον λόγο στον Επικεφαλής του Fraud Education Center, Χαράλαμπο Ξύδη και στην Authorized Trainer του Association of Certified Fraud Examiners, Εύη Δημητρούλια, προκειμένου να παρουσιάσουν τις καλές πρακτικές εταιρικής διακυβέρνησης και αντιμετώπισης του κινδύνου απάτης. Η παρουσίαση του νέου Προτύπου ISO 37001:2016 – Συστήματα Διαχείρισης κατά της Δωροδοκίας πραγματοποιήθηκε από τη Διευθύντρια Πιστοποίησης Συστημάτων της TÜV HELLAS (TÜV NORD), Βάσια Καζάζη. Ακολούθησε συζήτηση κατά τη διάρκεια της οποίας οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να λάβουν περαιτέρω πληροφορίες και να διευκρινίσουν απορίες τους αναφορικά με το νέο Πρότυπο και τις εφαρμογές του.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο