Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Risk & Crisis Leadership Meeting

undefined

 

 

 

Το 1ο Risk & Crisis Leadership Meeting διοργανώθηκε με πολύ μεγάλη συμμετοχή στις 5 & 6 Οκτωβρίου από τον φορέα TÜV HELLAS (TÜV NORD). Το μεγάλο event της χρονιάς, στον τομέα της διαχείρισης των επιχειρησιακών ρίσκων αλλά και της αντιμετώπισης των εταιρικών κρίσεων, έλαβε χώραστο Cape Sounio Exclusive Resort, ενώ τη διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους ανώτερα και ανώτατα στελέχη από όλο το φάσμα της Ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας.

Αξίζει να τονισθεί πως το σύνολο των συμμετεχόντων εξέφρασε την πλήρη ικανοποίησή του, τόσο για τη θεματολογία, όσο και για την εν γένει διοργάνωση του meeting που ήταν ειδικά σχεδιασμένο για κορυφαία στελέχη εταιρειών που έχουν την αρμοδιότητα για την έγκριση του Risk Management Plan ή έχουν την τελική ευθύνη κατά το ξέσπασμα των εταιρικών κρίσεων. Οι θεματικές που αναπτύχθηκαν αφορούσαν στον εντοπισμό του επιχειρηματικού ρίσκου, της διαφοροποίησης μεταξύ κινδύνου και ρίσκου, στην ανάδειξη του Risk Appetite και την επίδρασή του στη χάραξη της Στρατηγικής, στις θεματικές του Risk Capacity, Risk ToleranceRisk & Crisis Management Case Studies/Workshop (βασισμένα σε ρεαλιστικά σενάρια).

 undefined

O Risk & Crisis Product Manager του Φορέα TÜV HELLAS (TÜV NORD) κ. Νέστορας Παπαρούπας δήλωσε σχετικά: «Το 1ο Risk & Crisis Leadership Meeting αποτελεί το επιστέγασμα των δύο πολύ επιτυχημένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Οργανισμού μας, σχετικά με το Risk & Crisis Management. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς που η διοργάνωση αγκαλιάστηκε από μεγάλο αριθμό στελεχών της επιχειρηματικής και επενδυτικής κοινότητας, αλλά ακόμα πιο σημαντικός είναι ο μεγάλος βαθμός ικανοποίησης που εισπράξαμε αναφορικά με το meeting. Η μεγάλη αποδοχή μας κινητοποιεί στην κατεύθυνση επανάληψης της σχετικής δράσης με στόχο να αναδειχθεί σε θεσμό στον τομέα της διαχείρισης τόσο του επιχειρηματικού ρίσκου, όσο και των κρίσεων».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο