Τα νέα των μελών μας

TUV HELLAS (TUV NORD): Με επιτυχία πραγματοποιηθηκε η πρώτη ημερίδα για την Κατάταξη των ξενοδοχείων σε Αστέρια-Κλειδιά

undefined

 

Με μεγάλη επιτυχία και την παρουσία πλήθους στελεχών από τον χώρο του Τουρισμού και τον Ξενοδοχειακό κλάδο πραγματοποιήθηκε η πρώτη ημερίδα της TÜHELLAS (TÜVNORD), σχετικά με τη νέα νομοθεσία για την κατάταξη των Ξενοδοχείων και των Τουριστικών Καταλυμάτων σε Αστέρια και Κλειδιά.

Μεταξύ άλλων την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους απευθύνοντας παράλληλα και χαιρετισμό οι κ.κ. Ηλίας Κικίλιας, Γενικός Διευθυντής Ινστιτούτου Σ.Ε.Τ.Ε. και Απόστολος Μουσαμάς, Α’ Αντιπρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών – Αττικής & Αργοσαρωνικού και Μέλος του Ξ.Ε.Ε. Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Διευθύνων Σύμβουλος της TÜHELLAS (TÜVNORD) Σάββας Πελτέκης, ο οποίος τόνισε τη σπουδαιότητα της άμεσης και έγκυρης ενημέρωσης των στελεχών του τουριστικού τομέα για τη Νομοθεσία και ειδικά μέσα από ένα διαπιστευμένο &  διεθνώς αναγνωρισμένο φορέα όπως η TÜHELLAS (TÜVNORD).

 undefined

Την παρουσίαση των απαιτήσεων της νέας νομοθεσίας και των κριτηρίων που τίθενται πλέον για την κατάταξη των τουριστικών καταλυμάτων πραγματοποίησαν ο Διευθυντής Πιστοποίησης Γιάννης Οικονομίδης και η Διευθύντρια Πιστοποίησης Συστημάτων Βάσια Καζάζη. Μεταξύ άλλων αναλύθηκαν ανά κριτήριο η απαιτούμενη τεκμηρίωση που πρέπει να συγκεντρώνει η εκάστοτε ξενοδοχειακή μονάδα για να επιβεβαιώνει τη συμμόρφωσή της κατά την επιθεώρηση με το αντίστοιχο υποχρεωτικό ή προαιρετικό κριτήριο, καθώς και τα βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν ώστε οι χρονικές προθεσμίες που θέτει το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο να επαρκέσουν για την ολοκλήρωση των αναγκαίων ενεργειών από το κάθε τουριστικό κατάλυμα. undefined

Αντίστοιχες ημερίδες θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη (30 Οκτωβρίου, Ξενοδοχείο Mediterranean Palace), τα Ιωάννινα (06 Νοεμβρίου, Ξενοδοχείο Φρόντζου Πολιτεία) και το Ηράκλειο Κρήτης (27 Οκτωβρίου, Ξενοδοχείο Apollonia Beach Resort & Spa).

undefined

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο