Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Risk & Crisis Leadership Meeting

undefined

 

 

Το 2ο Risk & Crisis Leadership Meeting, που πραγματοποιήθηκε στο Divani Apollon Palace & Thalasso, ολοκληρώθηκε με εξαιρετική επιτυχία! Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για θέματα όπως η αποτελεσματική αντιμετώπιση των ρίσκων και κρίσεων και η σύνδεση του Risk & Crisis Management με τη βιώσιμη ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

Στο εκπαιδευτικό networking event δήλωσαν συμμετοχή top managers από εταιρίες- leaders τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό όπως ΤΕΡΝΑ, ΣΤΗΛΜΕΤ, ΔΕΛΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΜΑΡΙΝΑ ΦΛΟΙΣΒΟΥ, ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, ΔΕΣΦΑ, ΕΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ και άλλες.

undefined

 

Ο κεντρικός εισηγητής Νέστορας Παπαρούπας, Risk & Crisis Product Manager TÜV HELLAS (TÜV NORD), δήλωσε: «Νιώθω πως φέτος κάναμε πράξη το σύνθημα του event. Πήγαμε όντως το Risk & Crisis Management ένα βήμα μπροστά! Αυτό συντελέστηκε όχι μόνο με το υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικό υλικό, αλλά κυρίως μέσω της συνέργειας με τους top executives και της μεταφοράς των εννοιών στην καθημερινή επιχειρηματική πρακτική. Η ικανοποίηση των στελεχών και η ανανέωση του ραντεβού για το Risk & Crisis Leadership Meeting 2020 είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή για όλους μας στην TÜV HELLAS».

Επιπλέον, στο διήμερο event συμμετείχαν με ομιλία ο Μιχάλης Σπανός, CEO GLOBAL SUSTAIN και ο Γιάννης Παπάζογλου, Communication Manager FRAPORT GREECE.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.
Μετάβαση στο περιεχόμενο