Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Ημερίδα για την Ασφάλεια, Ποιότητα και Εξοικονόμηση Ενέργειας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση από την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

 

Ειδική Ημερίδα με θέμα την Ασφάλεια, την Ποιότητα και την Εξοικονόμηση Ενέργειας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση διοργανώνει η TÜV HELLAS (TÜV NORD) την Παρασκευή 3 Μαρτίου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, κορυφαίοι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, στελέχη της αγοράς, ακαδημαϊκοί αλλά και θεσμικοί παράγοντες θα αναδείξουν τα μείζονα θέματα που απασχολούν την τοπική αυτοδιοίκηση τόσο σε κανονιστικό όσο και σε λειτουργικό επίπεδο.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της ημερίδας θα αναδειχθεί ο ρόλος και η συμβολή των φορέων πιστοποίησης για την ικανοποίηση των κανονιστικών απαιτήσεων αναφορικά με την ποιότητα και την ασφάλεια καθώς και την εξοικονόμηση ενέργειας και την μείωση του ανθρακικού αποτυπώματος, σύμφωνα με τον νέο Κλιματικό Νόμο 4936/2022, στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Την ημερίδα αναμένεται θα χαιρετίσουν οι κ.κ. Αλεξάνδρα Σδούκου, Γενική Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών, Μιχάλης I. Σταυριανουδάκης, Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Εσωτερικών, Γεώργιος Πατούλης, Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Μώραλης, Δήμαρχος Πειραιά, Γεωργία Ρεμπούτσικα, Διευθύνουσα Σύμβουλος ΕΣΥΠ|ΕΛΟΤ-ΕΙΜ, Στάθης Σταθόπουλος, Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ, Ευαγγελία Γκόγκου, Αντιπρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης & Αυτοδιοίκησης, Ηλίας Αποστολόπουλος, Πρόεδρος Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Δήμαρχος Παπάγου- Χολαργού και ο κ. Κωνσταντίνος Κούρταλης, Πρόεδρος του Ε.ΣΥ.Δ.

Το παρόν και το μέλλον της εφαρμογής της κείμενης νομοθεσίας παρουσιάζει ο κ. Μιχάλης Χρηστάκης, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης ΓΓ Περιφερειών και Δήμων Ελλάδος.

Τις απαιτούμενες δράσεις για την Εξοικονόμηση Ενέργειας και για τη μείωση του Ανθρακικού Αποτυπώματος παρουσιάζει ο κ. Χάρης Δούκας, Αν. Καθηγητής Ενεργειακής Πολιτικής στη Σχολή των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών του ΕΜΠ. Στις συζητήσεις θα λάβουν μέρος μεταξύ άλλων οι κ.κ. Ηλίας Αποστολόπουλος, Πρόεδρος Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, Ανδρέας Ευθυμίου, Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου, Γιώργος Ιωακειμίδης, Δήμαρχος Ρέντη – Νίκαιας, Πάνος Κεπαπτσόγλου, Δήμαρχος Άργους – Ορεστικού, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, Δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Λάμπρος Mίχος, Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας, Αθανάσιος Παπαδόπουλος, Δήμαρχος Καλαβρύτων, Ιωάννης Ταγκαλέγκας, Δήμαρχος Λεβαδέων.

Εισηγήσεις από την TÜV HELLAS (TÜV NORD) θα πραγματοποιηθούν από την κ. Βασιλική Καζάζη, Διευθύνουσα Σύμβουλο, τον κ. Λάμπρο Ζάχο, Αν. Γενικό Διευθυντή & Διευθυντή Επιθεώρησης Κτιριακών και Έργων Υποδομής, και τον Δρ. Παναγιώτη Αχλάδα, Eπικεφαλής Επιθεωρητή και Επαληθευτή της Διεύθυνση Πιστοποίησης Συστημάτων.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Electra Palace, την Παρασκευή, 3 Μαρτίου από τις 10:15 έως τις 15:45 και θα είναι ανοικτή στο κοινό.

Για δήλωση συμμετοχής μπορείτε να ακολουθήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο: (3/03/2023) Ημερίδα με θέμα: «ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ» – Ημερολόγιο Σεμιναρίων draft | TÜV HELLAS (tuv-nord.com)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο