Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) Συμβάλλει στην Ασφάλεια των Ανακαινισμένων Περιφερειακών Αεροδρομίων

 

undefined

 

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) ηγέτης στον χώρο των επιθεωρήσεων τα τελευταία χρόνια, διασφαλίζει την αμεροληψία και την αξιοπιστία της επιθεώρησης τρίτου μέρους στον χώρο των κατασκευών.

Λαμβάνοντας υπόψη την τεχνική ικανότητα στα θέματα της πυροπροστασίας και την εμπειρία των επιθεωρητών της από τα μεγαλύτερα έργα υποδομής, η FRAPORT GREECE επέλεξε την TÜV HELLAS (TÜV NORD) για τον έλεγχο ειδικών εγκαταστάσεων πυροπροστασίας στα Ελληνικά αεροδρόμια.

Με την επάνοδο στην καθημερινότητα μετά την προοδευτική άρση των μέτρων, την αναμονή της καλοκαιρινής περιόδου και τη συνεπαγόμενη αύξηση της επιβατικής κίνησης σε όλα τα αεροδρόμια της χώρας, η έγκαιρη και τεχνικά άρτια επιθεώρηση του αντικειμένου, ακόμη και στις δύσκολες συγκυρίες από τα περιοριστικά μέτρα λόγω της πανδημίας, συνέβαλε στην επιτυχή κάλυψη των απαιτήσεων του έργου.

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) έχει αναλάβει μάλιστα & τον ετήσιο Έλεγχο / Πιστοποίηση των ανελκυστήρων, κυλιόμενων κλιμάκων & των ανυψωτικών μηχανημάτων στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια που διαχειρίζεται η FRAPORT GREECE.

Ο έλεγχος / Πιστοποίηση ανελκυστήρων, κυλιόμενων κλιμάκων & ανυψωτικών μηχανημάτων από Ανεξάρτητο & Αναγνωρισμένο Οργανισμό είναι υποχρεωτικός από τη Νομοθεσία & αφορά σε όλες τις κατηγορίες των κτιρίων (κατοικίες, επαγγελματικοί χώροι, κτίρια για το ευρύ κοινό).

Περισσότερα εδώ: https://bit.ly/3szdqnM

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο