Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) συμμετείχε στο συνέδριο ❝Smart Hotel Forum❞ με θέμα τη βιωσιμότητα και την εξοικονόμηση ενέργειας, που διοργάνωσε το ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

undefined

 

Ανάμεσα στους ομιλητές παρευρέθηκε και η κα. Uxue Azprioz, Vice President Food & Διευθύντρια Γραφείου Κρήτης TÜV HELLAS (TÜV NORD). Αντικείμενο της ομιλίας της: ❝Υπηρεσίες Επιθεώρησης & Πιστοποίησης στον Ξενοδοχειακό κλάδο❞.

Το Smart Hotel, το ξενοδοχείο του μέλλοντος, διακρίνεται από τις επιδόσεις του σε δύο βασικούς πυλώνες, τον αυτοματισμό/ψηφιοποίηση και την αειφορία/βιωσιμότητα. To έξυπνο ξενοδοχείο πρέπει λοιπόν να είναι αειφόρο, καθώς η μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος είναι αναγκαία συνθήκη για πολλούς λόγους.

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου στις 4.00 μ.μ. 

undefined

Δείτε περισσότερα για το συνέδριο εδώ: https://bit.ly/3ACBcmX 

Tη συζήτηση μπορείτε να την παρακολουθήσετε μέσω:

▶ της ιστοσελίδας του Χρήμα & Τουρισμός : https://bit.ly/3DyVsr

▶️ YouTube : https://www.youtube.com/c/MoneyTourism

▶️ Facebook: https://www.facebook.com/xrimakaitourismos

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο