Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) συμμετείχε στο EQUALvet FINAL ONLINE CONFERENCE

undefined

 

O Φορέας μας συμμετείχε στη διαδικτυακή εκδήλωση που οργάνωσε η ομάδα του EQUALvet, για να παρουσιάσει τα παραδοτέα και τα σημαντικότερα σημεία του έργου. Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε από το EASPD και πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο κατά τη διάρκεια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Απασχόλησης Αναπήρων του οργανισμού LADAPT από τη Γαλλία.

Στο εν λόγω final conference, κάθε partner παρουσίασε τη δική του συμβολή στο πρόγραμμα. Από πλευράς μας παρουσιάσαμε τον τρόπο με το οποίο αναπτύξαμε τα αντίστοιχα σχήματα πιστοποίησης για το έργο της EQUALvet, τη διαδικασία προετοιμασίας και διενέργειας των εξετάσεων στη συνέχεια, καθώς και για την έκδοση και απονομή των αντίστοιχων πιστοποιητικών.

undefined

Την εκπαίδευση ανέλαβαν τρία εκπαιδευτικά κέντρα στην Ισπανία (το fundació Ramon Noguera), στην Πορτογαλία (το ARCIL) και στην Ελλάδα (το Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής Μαργαρίτα) και στη συνέχεια, οι υποψήφιοι του προγράμματος συμμετείχαν σε εξετάσεις πιστοποίησης από την TÜV HELLAS (TÜV NORD), με εξαιρετικά υψηλά ποσοστά επιτυχίας και συνολικά 78/80 επιτυχόντες.

Οι παρουσιάσεις της εκδήλωσης βρίσκονται στον ιστότοπο της EQUALvet:

https://www.equalvet.eu/study-materials 

Θα βρείτε τη διαδικτυακή διάσκεψη εδώ: 👉https://www.equalvet.eu/post/equalvet-web-conference

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο