Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) πιστοποίησε την PTL

undefinedundefined

 

 

Στις εγκαταστάσεις της μεταφορικής εταιρείας PTL βρέθηκαν οι έμπειροι Επικεφαλής Επιθεωρητές μας για την επιθεώρηση & επαναπιστοποίηση: 🔵 του Συστήματος Οδικής Ασφάλειας με βάση το πρότυπο ISO 39001:2012 & 🔵 του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας με βάση το πρότυπο ISO 9001:2015.

🗨 Όπως τόνισε ο Γενικός Διευθυντής, κ. 👤 Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου, η απόκτηση & διατήρηση των εν λόγω #πιστοποιητικών εστιάζει:

   στην αναγνώριση και αντιμετώπιση των κινδύνων στην οδική μεταφορά καθώς και στην εφαρμογή της πολιτικής και των διαδικασιών Οδικής Ασφάλειας, με σκοπό την εξάλειψη κάθε είδους οδικού συμβάντος που θα αφορούσε είτε το προσωπικό της εταιρίας, είτε τους λοιπούς χρήστες του δρόμου που επηρεάζονται από τις δραστηριότητές της

 στην προσήλωση του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας, περιλαμβανομένων των οδηγών φορτηγών, για την καθημερινή τήρηση υψηλών προδιαγραφών ποιότητας. Save and publish

Η PTL καλύπτει με άριστη ποιότητα εξυπηρέτησης, μεταφορές προϊόντων ελεγχόμενης θερμοκρασίας (συντήρηση, ψύξη, βαθιά κατάψυξη) όπως και ξηρού φορτίου, αποτελώντας πολύτιμο σύμμαχο των επιχειρήσεων – αποστολέων που δραστηριοποιούνται σε νευραλγικούς κλάδους της ελληνικής οικονομίας όπως: σούπερ μάρκετ, τρόφιμα – ποτά, προϊόντα ευρείας κατανάλωσης, οικιακός εξοπλισμός, έπιπλα κ.ά.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο