Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TUV NORD): Η TÜV HELLAS (TUV NORD), πιστοποίησε την Maroulis Travel

undefined

 

 

Η TÜV HELLAS (TUV NORD), απένειμε στη Maroulis Travel διαπιστευμένη πιστοποίηση σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001, για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της στους πελάτες της.

Ο φορέας επιθεώρησης και πιστοποίησης TÜV HELLAS (TUV NORD) απένειμε στη Maroulis Travel διαπιστευμένη πιστοποίηση σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001, για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της στους πελάτες της, μετά τη διενέργεια των απαιτούμενων επιθεωρήσεων. Η TÜV HELLAS (TUV NORD) αποτελεί τον πρώτο διαπιστευμένο και τον μοναδικό φορέα πιστοποίησης στην Ελλάδα με την απαιτούμενη τεχνογνωσία σε θέματα ποιότητας υπηρεσιών.

Το Σύστημα Διαχείρισης της Ποιότητας ISO 9001 εστιάζει στις βασικές αρχές ποιότητας της παρεχόμενης υπηρεσίας, ώστε να πληροί όλα τα απαραίτητα κριτήρια. Η πιστοποίηση αυτή αποδεικνύει τις υψηλού επιπέδου παρεχόμενες υπηρεσίες της Maroulis Travel. To ISO 9001 είναι το δεύτερο που αποκτά η εταιρεία Maroulis Travel, η οποία πρώτη στην Ελλάδα πιστοποιήθηκε με το ISO 39001, που αφορά σε θέματα οδικής ασφάλειας.

undefined

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Maroulis Travel, κ. Βασίλης Μαρούλης δήλωσε: «H Maroulis Travel από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης της μέχρι και σήμερα έχει ως στόχο να παρέχει ασφαλείς και ποιοτικές μεταφορές. Η πιστοποίηση με ISO 9001 για μεταφορές μαθητών, τουριστών και στελεχών επιχειρήσεων, αποδεικνύει ότι με σκληρή δουλειά πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Όμως δεν εφησυχάζουμε. Δέσμευση μας είναι να βρισκόμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά σε ότι αφορά στις προσφερόμενες υπηρεσίες μας. Να βρισκόμαστε συνεχώς στην αιχμή των εξελίξεων και να αποτελούμε μια επιχείρηση πρότυπο στον κλάδο των τουριστικών μετακινήσεων στην χώρα μας. Συνεχίζουμε δυναμικά να πρωτοπορούμε και να στηρίζουμε τον ελληνικό τουρισμό τον οποίο υπηρετούμε για περισσότερα από 40 χρόνια».

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο