Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) πιστοποίησε την εταιρεία 𝐆𝐚𝐢𝐧𝐉𝐞𝐭 𝐀𝐯𝐢𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο 𝐈𝐒𝐎/𝐈𝐄𝐂 𝟐𝟕𝟎𝟎𝟏:𝟐𝟎𝟏𝟑

undefined

 

 

O Φορέας μας πιστοποίησε την εταιρεία GainJet Aviation σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο 𝐈𝐒𝐎/𝐈𝐄𝐂 𝟐𝟕𝟎𝟎𝟏:𝟐𝟎𝟏𝟑 το οποίο καθορίζει τις απαιτήσεις για την εφαρμογή και συνεχή βελτίωση του Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών

Η πιστοποίηση που παρέχεται από TÜV HELLAS (TÜV NORD) λειτουργεί ως μαρτυρία για το αυστηρό αλλά και σχολαστικό πρόγραμμα ελέγχου που επαληθεύει ότι η GainJet Aviation συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις διεθνών προτύπων.

Οι εσωτερικές διαδικασίες της GainJet είναι εναρμονισμένες σύμφωνα με το πρότυπο ISO/IEC 27001:2013 και οι άνθρωποι της GainJet είναι εκπαιδευμένοι για να το υποστηρίξουν. Το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών (ISMS) του ISO/IEC 27001 παρέχει στην GainJet τα μέσα για την προστασία της βασικής της δραστηριότητας από πολύπλευρες απειλές για την ασφάλεια, χρησιμοποιώντας μια προσέγγιση βασισμένη στον κίνδυνο.

Η πιστοποίηση κατά ISO 27001 αποδεικνύει τη δέσμευση της GainJet Aviation:

• στην προστασία των συμφερόντων του οργανισμού και των συναλλασσομένων μερών
• στην ικανοποίηση κανονιστικών και νομοθετικών απαιτήσεων
• στην άμεση αντιμετώπιση περιστατικών ασφάλειας πληροφοριών
• στην εφαρμογή πολιτικών που εξασφαλίζουν την ακεραιότητα, την εμπιστευτικότητα και τη διαθεσιμότητα των πληροφοριών

Mάθετε περισσότερα για την πιστοποίηση εδώ: https://bit.ly/3Rs16Dm

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο