Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) πιστοποίησε την εταιρεία ΕΛΒΟ 2020 Α.Ε. σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2015

undefined

 

 

Η απόκτηση του διεθνώς αναγνωρισμένου συστήματος ποιότητας ISO 9001:2015 καταδεικνύει την προσήλωση της ΕΛΒΟ στην παροχή των βέλτιστων υπηρεσιών μέσα από ένα οργανωμένο πλαίσιο διαχείρισης διαδικασιών. Πρόκειται για μια επιβεβαίωση των διεθνώς αναγνωρισμένων προτύπων διαχείρισης και διοίκησης που εφαρμόζει η εταιρεία από την στιγμή που ανέλαβε η κοινοπραξία.

undefined

Ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας ΕΛΒΟ 2020 Α.Ε., κ. Δημήτριος Αγγελόπουλος, δήλωσε ότι:

«Η απόκτηση της πιστοποίησης ISO επιβεβαιώνει τη δέσμευση διοίκησης και εργαζομένων για την σταθερή και συνεπή αναμόρφωση της εταιρείας και την δρομολόγηση της πορείας της στο μέλλον.

undefined

Παραμένουμε προσηλωμένοι στο επιχειρηματικό πλάνο μας και η συγκεκριμένη πιστοποίηση αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για την σταθερή βελτιστοποίηση και εφαρμογή διαδικασιών που εγγυώνται υπηρεσίες υψηλότατης ποιότητας, βάσει των διεθνών κριτηρίων».

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο