Τα νέα των μελών μας

TÜV Hellas (TÜV Nord): Η TÜV Hellas (TÜV Nord) Πιστοποιεί Παιδική Χαρά Υποφήφια στην 9η Μπιενάλε Αρχιτεκτονικής Τοπίου

undefined

 

Στον Φορέα Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης TÜV HELLAS (TÜV NORD), ανατέθηκε το έργο Επιθεώρησης και Πιστοποίησης Παιδικής Χαράς στον Δήμο Νεάπολης – Συκεών, η οποία είναι υποψήφια στην 9η Μπιενάλε Αρχιτεκτονικής Τοπίου που διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια στη Βαρκελώνη. Το Πάρκο-Χώρος Πρασίνου και η Παιδική Χαρά, που βρίσκονται στη συμβολή των οδών Σωτήρος και Ακαδημίας, διεκδικούν τον τίτλο «Τοπία του αύριο» στη φετινή διοργάνωση που πρόκειται να πραγματοποιηθεί 29, 30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου 2016 στη Βαρκελώνη, φέρουν πλέον και επίσημα το σήμα Πιστοποίησης του Φορέα TÜHELLAS (TÜNORD). 

Αναφορικά με την Πιστοποίηση από την TÜV HELLAS (TÜV NORD), ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης δηλώνει: «Η ασφάλεια των παιδιών είναι ο πρώτος και κύριος στόχος μας. Είναι κάτι που δεν διαπραγματευόμαστε. Ο δήμος μας φροντίζει ώστε οι χώροι που παίζουν τα παιδιά μας να αποκτήσουν όλα τα χαρακτηριστικά Πιστοποίησης που απαιτούνται ώστε να απολαύσουν το παιχνίδι τους σε περιβάλλον με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας.» Την ίδια στιγμή ο αντιδήμαρχος του δήμου, κύριος Αντώνης Σαουλίδης, επισημαίνει ότι: «Πραγματοποιήθηκε αυστηρός έλεγχος στο σύνολο των 44 παιδικών χαρών που λειτουργούν στον δήμο, προκειμένου να καταγραφούν οι ανάγκες και τα προβλήματα που έχρηζαν άμεσης αντιμετώπισης, προτού ξεκινήσει η υλοποίηση του έργου.»

undefined

Το υποψήφιο προς βράβευση έργο περιλαμβάνει χώρους άθλησης και όργανα εκγύμνασης ενηλίκων, καθώς και την Παιδική Χαρά «Κάστρο της Περιπέτειας», η οποία αναπτύσσεται εντός τεσσάρων κυκλικών επιπέδων δράσης, που συνδέονται με τρεις διαδρόμους κίνησης κατάλληλων κλίσεων, αξιοποιώντας την υψομετρική διαφορά.Το έργο υλοποιήθηκε στο πλαίσιο ανακατασκευής 38 Παιδικών Χαρών και Δημοτικών Ενοτήτων με συνολικό προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα 4 εκατ. ευρώ.

Η TÜHELLAS (TÜNORD) έχει πραγματοποιήσει ελέγχους σε περισσότερες από 1.500 παιδικές χαρές σε ολόκληρη την Ελλάδα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα και ακόμα 100 δήμους, έχοντας πιστοποιήσει 220 εξ’ αυτών.

Η TÜHELLAS (TÜNORD) έχει διεξάγει ελέγχους σε περισσότερες από 1.500 παιδικές χαρές σε ολόκληρη την Ελλάδα έχοντας πραγματοποιήσει 220 Πιστοποιήσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα και ακόμα 100 δήμους.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο